تغذیه سالم گامی مهم در ارتقای سلامت جامعه
به گفته مدیر جهاد کشاورزی عجبشیر ترویج طبخ ماهی و تغذیه سالم در این شهرستان گامی مهم برای ارتقای سلامت جامعه است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر – احمد اسلامی مدیر جهاد کشاورزی عجبشیر در کلاس آموزشی-ترویجی با موضوع طبخ ماهی و تغذیه سالم در این شهرستان گفت: این اقدام با هدف ارتقای فرهنگ تغذیه سالم، ترویج مصرف ماهی و افزایش توان معیشتی ساکنان منطقه انجام شده و ظرفیتهای تولید ماهی در این شهرستان را نیز تقویت میکند.
وی بیان کرد: این برنامه با مشارکت اداره آموزش و پرورش شهرستان و با هدف فرهنگسازی در زمینه تغذیه سالم و گنجاندن ماهی در سبد غذایی خانوارها برگزار شده است.
اسلامی با اشاره به اهمیت مصرف ماهی گفت: ماهی یکی از سالمترین غذاها است که سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین، ویتامین D و اسیدهای چرب امگا ۳ است. این مواد برای سلامت بدن و مغز بسیار ضروری هستند. ترویج مصرف ماهی در میان مردم و افزایش تولید آن یکی از اهداف اصلی وزارت جهاد کشاورزی برای تامین امنیت غذایی کشور است.
وی تاکید کرد: آموزش تغذیه مناسب به اقشار مختلف جامعه، نقشی کلیدی در فرهنگسازی تغذیه سالم دارد و نتایج آن در بهبود سطح سلامت جامعه به وضوح قابل مشاهده خواهد بود. برگزاری چنین برنامههایی میتواند تاثیر مثبتی بر آگاهی مردم و ارتقای سبک زندگی آنها داشته باشد.
اسلامی همچنین به ظرفیتهای تولید ماهی در شهرستان عجب شیر اشاره کرد و افزود: در این شهرستان،مزارع تولید ماهی در مناطق مستعد با مشارکت مدیریت شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ایجاد شده است. این مزارع با همکاری بهرهبرداران آماده بهرهبرداری برای عموم شهروندان هستند.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان عجبشیر دارای چهار واحد پرورش ماهی سردآبی با ظرفیت اسمی ۲۴ تن و تولید واقعی ۲۷ تن در سال است. همچنین یک واحد پرورش ماهی به مساحت ۲۴۰ هکتار نیز با رهاسازی اولیه ۱۴۸ هزار قطعه بچهماهی فعالیت خود را آغاز کرده است که نشاندهنده ظرفیت بالای این منطقه برای توسعه تولید و بهرهبرداری از ماهی است.
اسلامی افزود: این اقدامات نشان از برنامهریزی دقیق و تلاش برای ترویج تغذیه سالم و افزایش تولید در شهرستان عجبشیر دارد که به ارتقای سلامت و معیشت مردم منطقه کمک شایانی خواهد کرد.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید