پایگاه خبری چاراویماق

  • پایگاه خبری چاراویماق
  • اخبار چاراویماق
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • خبرنگار افتخاری
  • ارسال خبر
  • نرم افزار چاراویماق
  • پایگاه های خبری
  • پایگاه خبری چاراویماق
  • اخبار چاراویماق
  • آذربایجان شرقی
  • مناسبتی
  • عمومی
  • فرهنگی – هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • امداد خودرو سراسری
۱
آبان
  • پایگاه خبری چاراویماق
  • اخبار چاراویماق
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • خبرنگار افتخاری
  • پیوندها
  • نرم افزار چاراویماق
  • ارسال خبر

تنها یک درصد از شرکت‌های تعاونی منحله تسویه حساب شده است

آذربایجان شرقی

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه براساس بررسی‌های انجام شده در ۱۰ سال اخیر ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت تعاونی در کشور منحل شده است، گفت: تنها یک درصد از این تعاونی‌ها به تعداد ۵۹ شرکت تعاونی تسویه حساب شده است.

شهریور 15, 1405 4 دقیقه خواندن
چاپ خبر

باشگاه خبرنگاران جوان – مجید صرفی معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز یکشنبه در همایش ملی تعاونی‌های مصرف و مرزنشینان در تالار پتروشیمی تبریز یکی از معضلات اصلی بخش تعاون را تسویه شرکت‌های تعاونی منحله اعلام کرد و افزود: در زمان کنونی بیش از ۹۹ درصد این شرکت‌ها تسویه نشده است و عمده علت آن ها، ساختار قانونی تعاونی‌ها و اینکه باید دولت در خصوص آن‌ها تصمیم گیری کند، است.

وی اظهار کرد: تعاونی‌ها از معدود شرکت‌هایی هستند که دولت می‌تواند آن‌ها را منحل کند و پس از آن نیز باید مدیر تسویه تعیین شود ولی تاکنون اقدام مناسبی در این خصوص انجام نشده است و تلاش می‌شود با کمک قوه قضاییه یا ساختاری که مشخص می‌شود، این شرکت‌های منحله تسویه شوند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول به ویژه در خصوص تعاونی‌های مسکن، گفت: سامانه مربوط به اجرای این قانون از اول خرداد ۱۴۰۵ رونمایی شده و بر اساس بخشنامه ریاست قوه قضائیه، اشخاصی که نسبت به اموال غیرمنقول ادعا یا حقی دارند، باید در مهلت مقرر اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنند.

صرفی، ادامه داد: از اول خرداد ۱۴۰۶ هیچ معامله‌ای خارج از سامانه مذکور معنا نخواهد داشت و این موضوع تاثیر قابل توجهی بر تعاونی‌های مسکن و حوزه مسکن در بخش تعاون خواهد گذاشت بنابراین مسوولان و مدیران تعاونی‌های مسکن باید این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به ضرورت اتصال تعاونی‌های مرزنشینان به شبکه تعاونی‌های مصرف کشور، یادآور شد: باید هر اقدام لازم برای اتصال تعاونی‌های مرزنشینان به تعاونی‌های مصرف انجام شود چرا که تعاونی‌های مرزنشین ظرفیت مناسبی برای جابجایی و تامین کالا از مبادی ورودی و خروجی کشور دارند و و تعاونی‌های مصرف نیز ظرفیت بالایی در تامین کالا‌های اساسی مردم ایفا می‌کنند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امسال اولین سال صده دوم تعاون در قانون گذاری کشور آغاز می‌شود، گفت: تقویت هویت تعاونی از محور‌های مورد توجه وزارت تعاون در سال جاری است و در کنار کمی گرایی در بخش تعاون، باید این بخش نیز تقویت شود.

صرفی، با اشاره به اصول بنیادین تعاون شامل عضویت اختیاری، دموکراسی در انتخابات، مشارکت اقتصادی، کارآموزی و آموزش و کمک به جامعه و همکاری تعاونی ها، ادامه داد: در شرکت‌های تعاونی انسان‌ها سرمایه مهم هستند و با استفاده از کنار هم قرار گرفتن، اعتمادسازی، توانمندی، تخصص و دانش مشترک آن‌ها یک فعالیت اقتصادی شکل می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه تعاونی ها، صرفا شرکت تجاری و اقتصادی نیستند، اظهار کرد: فاصله گرفتن شرکت‌های تعاونی از اصول بنیادین موجب می‌شود تا آن‌ها به سمت شرکت‌های سرمایه‌ای و شخصی سوق یابند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شعار امسال بخش تعاون را «تعاونی‌ها یاریگران یکدیگر» اعلام کرد و گفت: این شعار بر اساس اصل ششم هویت تعاونی‌ها یعنی همکاری تعاونی‌ها با یکدیگر و شرایط کشور و تاکید دولت بر اتحاد و همکاری، انتخاب شده است.

صرفی، افزود: در این راستا اقداماتی انجام شده و که در بخش دولتی، با افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون، تفاهم نامه‌ای به ارزش ۲۱ هزار میلیارد ریال به امضار رسیده و امکان ضمانت تعاونی‌های بزرگ‌تر برای تعاونی‌های کوچک‌تر فراهم شده است.

وی یادآور شد: در مجمع عمومی صندوق ضمانت تعاون مصوب شد تعاونی‌های بزرگ‌تر بتوانند تعاونی‌های کوچک‌تر را ضمانت کنند تا تعاونی‌های کوچک بدون ارائه وثیقه، چک یا سپرده، با اعتبار تعاونی بزرگ‌تر بتوانند ضمانت‌های لازم را برای دریافت تسهیلات از بانک توسعه تعاون و سایر بانک‌ها ارایه کنند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تدوین برنامه تحولی در بخش تعاون گفت: در بخش تحولات حقوقی، قانون بخش تعاون مصوب سال ۱۳۷۰ با اصلاحات بعدی همچنان نیازمند بازنگری است و در حوزه اتحادیه‌ها و اجرای قوانین نیز ابهامات و نواقصی وجود دارد.

صرفی، ادامه داد: در زمان کنونی حدود ۷۰ شیوه‌نامه مختلف در بخش تعاون وجود دارد که بر اساس این برنامه تحولی، آنها در قالب یک شیوه‌نامه جامع بخش تعاون تجمیع و ابلاغ می‌شوند و حدود ۱۳ اساسنامه موجود در این بخش نیز به روزرسانی و اصلاح می‌شوند.

وی با اشاره به تحولات اقتصادی در بخش تعاون، اظهار کرد: در حوزه تامین مالی، علاوه بر تامین مالی غیرنقدی و استفاده از ابزار‌هایی مانند اوراق گام و سپرده‌ها، به دنبال استفاده از سایر ابزار‌های مورد تایید بانک مرکزی و همچنین ایجاد سازوکار‌های ضمانت اعتباری ویژه برای بخش تعاون هستیم.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تقویت زنجیره‌های اقتصادی، تقویت سامانه جامع هوشمند تعاون در حوزه تحولات دیجیتالی و تکمیل سند توسعه و استفاده از داده‌های هوشمند مصنوعی برای استفاده کاربردان بخش دولتی و تشکیل شرکت‌های تعاونی را دیگر برنامه‌های تحولی حوزه تعاون اعلام کرد.

صرفی، با اشاره به تغییر رویکرد وزارت تعاون در حوزه حکمرانی افزود: بر اساس سیاست‌های کلی نظام، بخش دولتی باید امور تصدی‌گری را واگذار و امور حاکمیتی را حفظ کند و در همین راستا، نظارت ستاد بر تشکیل و تغییر شرکت‌های تعاونی حذف شده و تایید نهایی در استان‌ها انجام می‌شود.

در این مراسم از جمعی از تعاونی‌های برتر ملی و استانی تجلیل شد.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب:

تبریزکالای اساسیماه خردادمعاون وزیر تعاون

خبر قبلی

اطلاعیه قطعی گاز در محور اسپیران

خبر بعدی

شهرستان جلفا در کمک به جبهه مقاومت اول شد

خبر بعدی
شهریور 15, 1405

شهرستان جلفا در کمک به جبهه مقاومت اول شد

خبر قبلی
شهریور 15, 1405

اطلاعیه قطعی گاز در محور اسپیران

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چاراویماق
  • استقبال از خانم زهرا امَنی بدمینتون باز بین المللی در هشترود
  • توزیع بسته‌های حمایتی لوازم‌ التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند چاراویماق
  • دستگیری عاملان نزاع دسته جمعی و مخربین اموال مردم توسط پلیس چاراویماق
  • افتتاح طرح های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان چاراویماق
  • افتتاح طرح های عمرانی ، خدماتی و کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • پرداخت ۲۳۰ میلیارد تومان مطالبات به گندم کاران هشترودی
  • عزاداری مردم چاراویماق در مراسم بزرگداشت امام شهید امت
  • اعزام ۳ دستگاه اتوبوس از چاراویماق برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی
  • واژگونی مینی‌بوس در جاده حاجی‌کندی چاراویماق آذربایجان شرقی
آذربایجان شرقی
  • راه‌آهن چابهار ـ زاهدان؛ حلقه راهبردی توسعه ترانزیت
  • اطلاعیه صدای انفجار در غرب تبریز
  • کلاهبرداری ۱۰ میلیارد ریالی با وعده وام مهربانی در تبریز
  • برگزاری جشنواره استعداد و هویت یابی درسراب
  • کشف بیش از ۲ تن مواد معدنی غیرمجاز در پارک ملی ارسباران
  • برپایی نمایشگاه‌های خوشنویسی و نقاشی در خانه فرهنگ تبریز
  • قدردانی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان از تلاش‌ها و خدمات سپید پوشان خط مقدم سلامت در سراب
  • سومین جشنواره ملی لپه و خشکبار آذرشهر آغاز بکار کرد
اخبار مناسبتی
  • دعای روز نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
نرم افزار اختصاصی چاراویماق

شبکه های اجتماعی پایگاه خبری چاراویماق

گروه تلگرام
کانال تلگرام
ایتا
بله
فید
اینستاگرام

مجوز ها

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  پایگاه خبری چاراویماق می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری سرویس استار – 09394812277

دسته بندی ها

آذربایجان شرقی 8475
فرهنگی - هنری 65
مذهبی 43
مناسبتی 35
اجتماعی 30
عمومی 14
ورزشی و سلامتی 9
مناسبت های تقویم شمسی 8
مناسبت های تقویم قمری 6
سیاسی 5
معرفی شهرستان چاراویماق 3
املاک 1
روستاها 1
موضوع اخبار 0

برچسب ها

تبریز 3304
مراغه 1267
هشترود 409
مرند 369
فرمانده انتظامی 352
میانه 350
ماه رمضان 326
اهر 319
اسکو 319
ورزش 297
آذرشهر 292
سراب 283
ماه فروردین 273
بستان آباد 271
جهادکشاورزی 248
بناب 242
ماه اردیبهشت 239
جلفا 230
چاراویماق 225
سید محمد علی آل هاشم 225
ماه خرداد 224
هریس 217
شبستر 197
ماه شهریور 180
عجب شیر 176
قرآن کریم 174
ملکان 168
اداره ورزش و جوانان 165
خداآفرین 163
نماز جمعه 152
هوراند 149
ماه آبان 144
کلیبر 129
فرمانداری 126
ورزقان 124
امام جمعه 117
افتتاح طرح 115
ماه تیر 112
حادثه رانندگی 106
اداره هواشناسی 105
آموزش و پرورش 105
شهدا 102
ماه مرداد 100
جهاد کشاورزی 94
فوتبال 89
ماه دی 86
دفاع مقدس 85
ماه بهمن 79
اداره محیط زیست 77
استاندار آذربایجان شرقی 75
کالای قاچاق 74
دستگیری سارق 71
کشاورزی 71
جمعیت هلال احمر 70
ماه اسفند 69
میراث فرهنگی 68
شهرداری تبریز 67
سامانه بارشی 66
مدیریت بحران 66
تصادف 66
دستگیری 66
یادواره شهدا 65
تعزیرات حکومتی 64
شهادت 63
کمیته امداد 60
نمایشگاه 59
راهداری و حمل و نقل جاده ای 57
حادثه 54
اورژانس115 54
نمازجمعه 54
مراسم تجلیل 53
بسته معیشتی 51
تسهیلات 51
دهه فجر 51
همایش 50
جنگ رمضان 50
دانش آموزان 48
انتخابات 47
مسابقات 47
اورژانس 115 46
انتخابات مجلس 45
ماه آذر 44
آلودگی هوا 44
تجلیل 43
بارش برف 43
حمله اسرائیل 43
اشتغال 41
انقلاب اسلامی 41
برگزاری جشنواره 40
دانشکده علوم پزشکی 40
مسجد جامع 40
برگزاری همایش 40
تولید 40
مراسم بزرگداشت 40
محیط زیست 39
تخصیص اعتبار 38
دانشگاه تبریز 37
دانشگاه علوم پزشکی 37
آموزش وپرورش 37
رژیم صهیونیستی 37
قاچاق کالا 36
دانشگاه مراغه 36
آب شرب 35
انتخابات مجلس ۱۴۰۲ 35
برپایی نمایشگاه 34
شورای اداری 33
ماه مهر 33
نهضت ملی مسکن 33
سرمایه گذاری 32
شرکت گاز 32
جشنواره 32
سازمان صمت 31
بنیاد مسکن 31
ویزیت رایگان 31
حمله دشمن 31
دعای هر روز ماه رمضان 30
آزادی زندانیان 30
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی 30
اهدای جهیزیه 30
نیازمندان 29