شهرستان چاراویماق

پایگاه خبری شهرستان چاراویماق

  • اخبار چاراویماق
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • خبرنگار افتخاری
  • ارسال خبر
  • نرم افزار چاراویماق
  • پایگاه های خبری
  • اخبار چاراویماق
  • آذربایجان شرقی
  • مناسبتی
  • عمومی
  • فرهنگی – هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • امداد خودرو سراسری
۲۱
تیر
  • اخبار چاراویماق
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • خبرنگار افتخاری
  • پیوندها
  • نرم افزار چاراویماق
  • ارسال خبر

هزار کیلومتر بزرگراه تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد

آذربایجان شرقی

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور گفت: در راستای توجه دولت سیزدهم به توسعه زیرساخت‌های حوزه راه، تلاش می‌شود تا پایان امسال ۸۰۰ تا یک هزار کیلومتر بزرگراه در سطح کشور به بهره برداری برسد.

شهریور 9, 1402 4 دقیقه خواندن
چاپ خبر

خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از قطعه ۶ آزادراه ارومیه – تبریز و پروژه‌های زیرساختی آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران گفت : در بخش ریلی نیز افتتاح چهار پروژه در برنامه این شرکت قرار دارد که اولین پروژه در این حوزه شامل خط آهن بستان آباد – خاوران خرداد ماه امسال با حضور رییس جمهور در آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید و سه پروژه مسیر ریلی نیز در حال اجرا است.

وی اظهار کرد: هم اکنون پروژه‌های مسیر ریلی به طول ۴۰۷ کیلومتر در کشور در حال اجرا بوده که با بهره برداری از آن ها، استان‌های اردبیل، کردستان و رشت به شبکه ریلی کشور اضافه می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور گفت: بهره برداری از ۲۹۳ کیلومتر پروژه آزادراهی در کشور نیز جزو برنامه‌های امسال این شرکت است که بزرگترین مسیر آزادراهی کشور به طول ۲۲۵ کیلومتر در مسیر شیراز – اصفهان به بهره برداری می‌رسد.

خادمی، ادامه داد: علاوه بر این آزادراه، پنج آزادراه دیگر نیز در سطح کشور به بهره برداری می‌رسد که از این تعداد ۲ آزادراه شامل مراغه – هشترود به طول ۳۰ کیلومتر در چهار خط و قطعه اول تبریز – مرند به طول ۲۴ کیلومتر در آذربایجان شرقی قرار دارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۶ هزار و ۳۰۰ کیلومتر پروژه بزرگراهی، یک هزار و ۵۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و سه هزار و ۳۰۰ کیلومتر پروژه مسیر ریلی در کشور در دست اجراست، یادآور شد: این شرکت به طور متوسط سالانه ۸۰۰ تا یک هزار کیلومتر پروژه بزرگراهی، ۸۳ کیلومتر پروژه آزادراهی و ۱۷۰ کیلومتر پروژه مسیر ریلی در کشور احداث کرده است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور گفت: امسال میزان اجرا و بهره برداری از پروژه‌های مسیر ریلی نزدیک ۲.۵ برابر متوسط سالانه و پروژه‌های آزادراهی حدود سه برابر متوسط سالانه است. 

خادمی با بیان اینکه آذربایجان شرقی با توجه به برخورداری از ظرفیت‌های خاص خود، دارای بیشترین پروژه آزادراهی در کشور است، افزود: آزادراه تبریز – ارومیه در ۶ قطعه به طول ۱۶۰ کیلومتر در دست اجرا بوده که سه قطعه از آن به طول ۷۰ کیلومتر بهره برداری شده و زیربار ترافیک رفته است.

وی اظهار کرد: عملیات اجرایی قطعه ۶ این آزادراه نیز با مشارکت سرمایه گذار داخلی به طول حدود ۳۲ کیلومتر از ۲ سال گذشته آغاز شده و قطعات سه و پنج آزادراه تبریز – ارومیه نیز با الحاق به قطعه ۶ از سوی این سرمایه گذار اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور با بیان اینکه اعتبار سالانه پروژه‌های ریلی در کشور حدود چهار هزار تا چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده و امسال اعتبار لازم برای اتمام ۴۰۰ کیلومتر پروژه‌های این حوزه اختصاص یافته است، گفت: در بخش آزادراهی برای اتمام ۲۹۳ کیلومتر پروژه در این حوزه نیاز به سه هزار تا سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار با مشارکت دولت و بخش خصوصی است.

خادمی، با اشاره به اینکه برای بهره برداری از حدود ۸۰۰ کیلومتر پروژه بزرگراهی کشور نیز نیاز به حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان است، ادامه داد: هم اکنون پیشرفت پروژه‌هایی که امسال قرار است به بهره برداری برسد بیش از ۷۵ درصد است.

وی یادآور شد: متوسط پیشرفت فیزیکی کل پروژه‌های زیرساختی در دست اجرای این شرکت در کشور حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد بوده و سالانه برای توسعه زیرساخت‌های ریلی، آزادراهی و بزرگراهی حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان تخصیص می‌یابد در حالی که برای اجرا و بهره برداری از پروژه‌های نیمه تمام در این حوزه‌ها حداقل به ۳۵۰ تا ۴۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور با بیان اینکه متوسط اجرا و ساخت پروژه‌های زیرساختی در کشور ۱۰ ساله استمتوسط اجرا و ساخت پروژه‌های زیرساختی در کشور ۱۰ ساله است، گفت: به طور متوسط برای اجرا هر کیلومتر پروژه آزادراهی در کشور حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود.

خادمی، افزود: ظرفیت پیمانکاری ما در کشور سالی حداقل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اجرای پروژه است در حالی که به علت محدودیت منابع و حجم بالای پروژه‌ها در این بخش، سالانه ۳۰ هزار میلیارد تومان برای این حوزه اختصاص می‌یابد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور با بیان اینکه دولت با اجرای برنامه‌های مختلف تشویقی از سرمایه گذاران حوزه توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل حمایت می‌کند، گفت: از جمله این برنامه‌ها افزایش پرداخت سود سپرده از سه درصد به ۱۰ درصد به سرمایه گذاران این حوزه است.

خادمی ادامه داد: دولت تلاش می‌کنند با برنامه ریزی لازم زمینه را برای احداث شهرک‌های مسکونی در حاشیه آزادراه‌ها توسط سرمایه گذاران پروژه‌های آزادراهی فراهم کند تا آنان بتوانند از سود شهرک سازی در حاشیه آزادراه‌ها بهره‌مند شوند.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب:

بستان آبادتبریزحمل و تقلشبکه ریلی کشورماه خردادمراغهمرندهشترود

خبر قبلی

افتتاح پروژه‌های آب و فاضلاب در هریس

خبر بعدی

۱۹ کیلوگرم تریاک در مراغه کشف شد

خبر بعدی
شهریور 9, 1402

۱۹ کیلوگرم تریاک در مراغه کشف شد

خبر قبلی
شهریور 9, 1402

افتتاح پروژه‌های آب و فاضلاب در هریس

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چاراویماق
    • خرید ماشین‌آلات جدید راهداری در هشترود
    • افتتاح بخش دندانپزشکی در ذوالبین 
    • پیش بینی جمع آوری ۸۰۰ تن پشم در مرند
    • تخصیص اعتبار برای آزاد راه هشترود – مراغه
    • پیش بینی جمع آوری ۸۰۰ تن پشم در مرند
    • رتبه نخست استانی هشترود در سرانه ورزشی
    • انعقاد تفاهم نامه احداث ۱۲ مدرسه بزرگ مقیاس در آذربایجان شرقی
    • روکش آسفالت ۷۰۰ کیلومتر راه در آذربایجان شرقی
    • تخصیص حدود ۶۰ درصد اعتبارات عمرانی بستان آباد
    • ادامه بارش‌های رگباری تا جمعه در آذربایجان‌شرقی
    آذربایجان شرقی
    • بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برای روز ملی عفاف و حجاب
    • واژگونی تراکتور در ورودی روستای هلق جلفا
    • صدای انفجار در ساعات آینده شهر بستان آباد بر اثر خنثی مهمات عمل نکرده است
    • آلودگی پنهان پسماندهای صنعتی نیروگاه حرارتی تبریز
    • مبارزه با آفت ملخ در اراضی کشاورزی اسکو
    • هشدار تنش آبی در اسکو
    • آغاز برداشت ۳ هزار تن زردآلو در مراغه
    • اطلاعیه اجتماع عظیم زینبیون در تبریز
    اخبار مناسبتی
    • دعای روز نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    دانلود نرم افزار از کافه بازار
    نرم افزار اختصاصی چاراویماق

    شبکه های اجتماعی پایگاه خبری چاراویماق

    گروه تلگرام
    کانال تلگرام
    ایتا
    بله
    فید
    اینستاگرام

    مجوز ها

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  پایگاه خبری چاراویماق می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی سایت خبری سرویس استار – 09394812277

    دسته بندی ها

    آذربایجان شرقی7066
    فرهنگی - هنری64
    مذهبی43
    مناسبتی35
    اجتماعی30
    عمومی14
    ورزشی و سلامتی9
    مناسبت های تقویم شمسی8
    مناسبت های تقویم قمری6
    سیاسی5
    معرفی شهرستان چاراویماق3
    املاک1
    روستاها1
    موضوع اخبار0

    برچسب ها

    تبریز2801
    مراغه1089
    فرمانده انتظامی330
    هشترود326
    ورزش296
    مرند289
    میانه281
    اهر278
    اسکو269
    آذرشهر256
    سراب231
    ماه فروردین225
    سید محمد علی آل هاشم225
    بستان آباد224
    ماه رمضان217
    ماه اردیبهشت212
    جهادکشاورزی208
    بناب197
    ماه خرداد197
    چاراویماق187
    جلفا180
    هریس170
    قرآن کریم160
    شبستر155
    اداره ورزش و جوانان150
    ماه آبان141
    ماه شهریور136
    ملکان131
    عجب شیر121
    خداآفرین121
    نماز جمعه120
    ورزقان108
    فرمانداری106
    اداره هواشناسی104
    کلیبر103
    هوراند98
    ماه تیر96
    حادثه رانندگی91
    آموزش و پرورش89
    افتتاح طرح88
    امام جمعه88
    فوتبال85
    شهدا82
    دفاع مقدس81
    ماه مرداد73
    دستگیری سارق71
    کالای قاچاق70
    اداره محیط زیست70
    ماه بهمن69
    استاندار آذربایجان شرقی67
    ماه دی65
    سامانه بارشی64
    ماه اسفند64
    تعزیرات حکومتی62
    یادواره شهدا62
    شهرداری تبریز61
    جمعیت هلال احمر60
    تصادف59
    میراث فرهنگی58
    کمیته امداد56
    جهاد کشاورزی54
    اورژانس11554
    دستگیری53
    نمایشگاه52
    کشاورزی52
    همایش48
    حادثه48
    بسته معیشتی47
    مسابقات47
    دهه فجر47
    انتخابات46
    راهداری و حمل و نقل جاده ای46
    دانش آموزان46
    شهادت45
    انتخابات مجلس45
    تسهیلات44
    نمازجمعه44
    آلودگی هوا42
    مراسم تجلیل41
    تجلیل40
    ماه آذر40
    دانشکده علوم پزشکی40
    انقلاب اسلامی40
    مسجد جامع38
    برگزاری جشنواره37
    آموزش وپرورش37
    قاچاق کالا36
    برگزاری همایش35
    تولید35
    انتخابات مجلس ۱۴۰۲35
    دانشگاه تبریز34
    دانشگاه علوم پزشکی33
    سرمایه گذاری32
    اشتغال32
    بارش برف32
    تخصیص اعتبار32
    دانشگاه مراغه32
    نهضت ملی مسکن31
    جشنواره31
    دعای هر روز ماه رمضان30
    سازمان صمت30
    ماه مهر30
    آب شرب30
    نیازمندان29
    اورژانس 11529
    برپایی نمایشگاه29
    آزادی زندانیان28
    تیم تراکتور28
    محیط زیست28
    مدیریت بحران28
    شهرک صنعتی28
    ویزیت رایگان27
    اهدای جهیزیه26
    گردشگری25
    سپاه عاشورا25
    پلیس راه25
    رژیم صهیونیستی25
    شورای اداری24
    علوم پزشکی24
    شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی24