دستگیری ۴ حفار غیرمجاز در هشترود
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت هشترود از دستگیری ۴ نفر از عوامل حفاری غیرمجاز در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد و گفت:در این عملیات یک دستگاه دژبر حفاری و یک دستگاه موتور برق توقیف شد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سولماز کاظمی فر – جعفر سعادتی اظهار کرد:در راستای صیانت از منابع معدنی و مقابله با فعالیتهای غیرقانونی در حوزه معدن چهار نفر از افرادی که اقدام به حفاری غیرمجاز در یکی از روستاهای شهرستان هشترود کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
وی افزود: این افراد بدون اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح اقدام به حفاری کرده بودند که پس از دریافت گزارشهای مردمی و انجام بررسیهای لازم با هماهنگیهای انجام شده عملیات شناسایی و دستگیری آنان انجام شد.
سعادتی ادامه داد: در جریان این عملیات یک دستگاه دژبر حفاری به همراه یک دستگاه موتور برق که برای انجام حفاری مورد استفاده قرار میگرفت توسط ماموران توقیف شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت هشترود با تاکید بر لزوم رعایت قوانین در حوزه فعالیتهای معدنی خاطرنشان کرد: هرگونه حفاری معدنی بدون دریافت مجوز از نهادهای ذیربط غیرقانونی است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد جدی و قانونی خواهد شد.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید