پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی شیرین عسل تبریز
رئیس دانشگاه علمی کاربردی شیرین عسل تبریز از آغاز پذیرش دانشجو در این دانشگاه خبر داد.
خانم خوش منظر گفت:در راستای توسعه آموزشهای مهارتی و بر اساس نیاز بازار کار دانشگاه علمی کاربردی شیرین عسل برای سال تحصیلی ۱۴۰۲ -۱۴۰۳ در رشتههای کاردانی فنی الکترونیک- الکترونیک صنعتی ،مکانیک- ماشین افزار، طراحی گرافیک ،مدیریت کسب و کار صنایع غذایی-شیرینی سازی ،کنترل کیفیت مواد غذایی و در رشتههای کارشناسی مهندسی فناوی ایمنی، سلامت و محیط زیست صنایع (HSE) ،مهندسی فناوری تضمین کیفیت صنایع غذایی، مدیریت امور چاپ، مهندسی فناوری صنایع غذایی-صنعت شیرینی و شکلات ،حسابداری بهای تمام شده ،مدیریت کسب و کار اقدام به پذیرش دانشجو میکند.
وی گفت:با توجه به اینکه رشتههای ارائه شده در مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل جزو رشتههایی هستند که مورد نیاز استان آذربایجان شرقی و صنایع می باشند بنابراین جوانان بهتر هست با یادگیری و تحصیل در رشتههای مهارتی به جای رشته های تئوریک مهارتهای کافی را به دست آوردند و به راحتی وارد بازار کار شوند چرا که در دنیای امروزی دانش یا تجربه به تنهایی کارآیی نداشته و با تلفیق این دو است که می توان افراد ماهر و کارآزموده به جامعه تحویل داد.
خانم خوش منظر گفت:در مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل اغلب آموزشهای عملی با بازدید از مکان های مرتبط انجام میگیرد و دانشجویان در کنار تحصیل خود مهارتهای مرتبط با رشته خود را نیز آموزش می بینند.
وی افزود:از آنجایی که رشتههای فعال مرکز جزو رشتهها و مهارتهای مورد نیاز کارخانجات مشخصا هلدینگ شیرین عسل می باشد بنابراین فارغ التحصیلان دارای اولویت استخدامی در این هلدینگ می باشند.
خانم خوش منظر گفت:از امکانات مرکز علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل می توان به کلاسهای مجهز به ویدئو پروژکتور و اسمارت برد، کارگاه کامپیوتر پیشرفته، سلف دانشجویی با ظرفیت ۱۵۰ نفر، کتابخانه با بیش از ۱۵۰۰ عنوان کتاب و سالن مطالعه، نمازخانه، آزمایشگاههای تخصصی، سالن ورزشی و آمفی تئاتر با ظرفیت ۱۰۰ نفر اشاره کرد.
وی گفت:مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل به عنوان مرکز شایسنه تقدیر در سال ۱۴۰۱ توسط هیئت نظارت دانشگاه تبریز معرفی شد همچنین ۲ نفر از مدرسان این مرکز به عنوان مدرسان برگزیده کشوری معرفی شدند.
خانم خوش منظر گفت این مرکز اولین برگزار کننده کنگره ملی شیرینی و شکلات در سال ۱۴۰۱ در کشور و دوره های کوتاه مدت تک پودمان در بین مراکز استان بود.
وی گفت: با راه اندازی مرکز نوآوری در این مرکز در سال ۱۳۹۷ و برگزاری استارت آپهای تخصصی ۳ هسته نوآور در این مرکز در حال فعالیت هستند.
وی گفت:از دیگر فعالیتهای این مرکز می توان به دریافت مجوز انتشارت، چاپ بیش از ۳۰ مقاله در مجلات بین المللی و کنفرانس ها، برگزاری دوره های کوتاه مدت و چاپ فصلنامه کیمیا و سروش اشاره نمود.
وی افزود: تقسیط شهریه، ارائه وام دانشجویی، سرویس ایاب ذهاب، اولویت استخدامی و معرفی آنان به کارگزینی جهت مصاحبه و اشتغال پس از فارغ التحصیلی از امتیازات ویژه این مرکز آموزشی برای پذیرفته شدگان است.
گفتنی است ثبت نام مراکز آموزشی علمی کاربردی از طریق سایت سنجش امکان پذیر بوده و علاقمندان میتوانند جهت ثبت نام به سایت سنجش به نشانی www.sanjesh.org از ۲۸ خرداد تا ۴ تیر برای مقطع کارشناسی و ۱۸ تیر تا ۲۸ تیر ماه برای مقطع کاردانی مراجعه کنند و یا با شماره تلفنهای ۴۰- ۰۴۱۳۴۳۲۸۸۳۸ و ۰۹۳۷۷۶۰۸۳۳۵ تماس حاصل نمایند.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید