ورود ماهانه ۵۰۰ پرونده فضای مجازی به دادگستری آذربایجانشرقی
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی گفت: به طور متوسط ماهانه ۵۰۰ پرونده مربوط به جرایم فضای مجازی به این مجموعه وارد میشود.
احمد موقری روز پنجشنبه در جلسه تبادل اخبار و اطلاعات در خصوص کلاهبرداریهای سایبری و پرتکرار دادگستری آذربایجان شرقی، بر لزوم پیشگیری از کلاهبرداریهای سایبری از طریق اطلاع رسانی و آگاه سازی شهروندان تاکید کرد وگفت: در این خصوص اطلاع رسانی و آگاهی دهی به عموم مردم بسیار مهم و اساسی است.
وی اقدامات انجام گرفته برای پیشگیری از وقوع جرایم رایانهای در کشور و آذربایجان شرقی را ناکافی دانست و یادآور شد: تعلیق حسابهای بانکی و انسداد شماره تلفنهای در اختیار کلاهبرداران، به روز رسانی و تکمیل مشخصات دقیق حسابهای بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی، ارسال پیامهای انبوه هشدار و تهیه و تولید محتوای آموزشی مناسب از جمله راهکارهای مبارزه و کاهش جرایم سایبری است.
وی افزود: استفاده حداکثری از ظرفیت رسانههای گروهی، انسداد سیم کارت و سریال گوشی تلفن همراه در اختیار کلاهبرداران از دیگر اقدامات لازم برای پیشگیری از کلاهبرداریهای سایبری است.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی بر تقسیم کار دستگاههای دولتی با هدف پیشگیری از کلاهبرداریهای پرتکرار در فضای مجازی و نیز استفاده از فناوریهای نوین مثل هوش مصنوعی برای جلوگیری از بروز جرایم مربوطه تاکید کرد.
موقری با اشاره به اهمیت موضوع فضای مجازی در جامعه و فقدان فرهنگ سازی لازم در این زمینه، بر لزوم پیشگیری از کلاهبرداریهای سایبری از طریق اطلاع رسانی و آگاه سازی شهروندان تاکید و اضافه کرد: مجرمان سایبری به دلیل برخورداری از سواد رایانهای با روشهای مختلف اقدام به کلاهبرداری میکنند و افراد نیز ناآگاهانه با این مجرمان همراهی میکنند.
به گفته وی بنا بر اعلام پلیس فتای آذربایجان شرقی ۴۰ درصد از جرایم حوزه فضای مجازی را برداشتهای غیرمجاز وجه از حساب بانکی اشخاص تشکیل میدهد.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید