مشکل اصلی ورزشگاههای کشور توسعه و نگهداری است
وزیر ورزش و جوانان مشکل اصلی ورزشگاههای سطح کشور را توسعه و نگهداری آنها اعلام کرد.
آقای هاشمی در دیدار با امام جمعه تبریز مشکل اصلی ورزشگاههای سطح کشور را توسعه و نگهداری آنها اعلام کرد و گفت: ورزشگاه یادگار امام یکی از این ورزشگاههاست و طبق اعلام مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی شهرداری آماده است تا نگهداری این مجموعه را بر عهده بگیرد و ما نیز آماده هستیم اقدامات این کار را انجام دهیم.
وی ادامه داد: در هیئت دولت مشکلی در این زمینه نداریم و هر ارگانی که آماده است و میتواند در نگهداری ورزشگاهها هزینه کند ما پیگیر درخواست آنها خواهیم بود.
آقای هاشمی به بازدید خود از ورزشگاه یادگار امام تبریز و پیست دوچرخه سواری این مجموعه اشاره کرد و گفت: گروههای کارشناسی را برای بررسی چمن این ورزشگاه اعزام خواهیم کرد که مبنای کار ما خواهد بود اگر تعویض چمن لازم باشد آن را تعویض خواهیم کرد، ولی تعویض چمن زمان بر خواهد بود.
آقای هاشمی در مورد پیست دوچرخه سواری این مجموعه نیز گفت: این پیست یکی از استانداردترین پیستهای دوچرخه سواری کشور است، اما به دلیل موقعیت مکانی امکان استفاده حداکثری از آن وجود ندارد.
وزیر ورزش و جوانان به احیای طرح آمایش سرزمینی مصوبه مجلس در وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح بیعدالتی در توزیع امکانات ورزشی برطرف میشود و تصمیمات غلط نیز کمتر خواهد شد.
آقای هاشمی عنوان کرد: برای مثال در شهری ورزشگاه ۲۵ هزار نفری ساختهایم که طرفدار فوتبال ندارد و در شهری که طرفداران فوتبال آن زیاد است ورزشگاه کم داریم.
وی به جلسه شورای عالی ورزش در حضور رئیس جمهور نیز اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور در این جلسه اجرای آمایش سرزمینی را مورد تاکید قرار دادند.
وی همچنین از سیاست برگزاری رقابتهای بینالمللی در مراکز استانها و شهرستانها خبر داد و گفت: اگر این مسابقات در تهران برگزار شود شاید بازتاب آن چنانی نداشته باشد، اما با برگزاری رقابتها در شهرستانها ظرفیتهای منطقه برجستهتر خواهد شد.
آقای هاشمی گفت:میزبانی رقابتهای بینالمللی بسیار مهم است و وزارت ورزش و جوانان نسبت به این موضوع تاکید دارد.
وی افزود: تبریز ظرفیتهای بسیاری در این زمینه دارد و میتواند در چندین رشته ورزشی میزبانی کند.
وزیر ورزش و جوانان از وجود سه هزار و ۴۲۸ پروژه نیمه تمام ورزشی در کشور خبر داد و گفت: عملیات اجرایی برخی از این پروژهها از سال ۱۳۸۰ آغاز شده است.
آقای هاشمی ادامه داد:اولویت وزارت ورزش و جوانان اتمام پروژههایی است که بالای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی گفت: یکی از طرحهای وزارت ورزش برای اتمام این پروژهها واگذاری آنها به بخش خصوصی و استفاده از ظرفیتهای این بخش است که در صورت اجرایی شدن آن ۳۵ درصد این پروژهها قابل بهرهبرداری خواهد بود.
وی گفت: البته سیاست ما در مناطق محروم فرق دارد و خود دولت پیگیر اتمام این پروژهها خواهد بود.
آقای هاشمی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۸۹۰ طرح از مجموع طرحهای نیمه تمام ورزشی چمن مصنوعی هستند که ۲۵ مورد آن در آذربایجان شرقی است و با مجموع ۵۰ هزار میلیارد ریال قابل بهرهبرداری هستند.
امام جمعه تبریز نیز در این دیدار به بیان مسائل و مشکلات ورزشی آذربایجان شرقی پرداخت و خواستار توجه به ورزش شهرستانها شد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم اضافه کرد: در بازدیدهایی که از شهرستانها داشتم اعلام شد که ۹ ورزشگاه در شهرستانهای استان نیاز به تجهیز و بازسازی دارند.
وی ادامه داد: وزارت ورزش و جوانان باید توجه بیشتری به ورزش شهرستانهای محروم داشته باشد تا جوانان این شهرستانها از امکان ورزش کردن برخوردار باشند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم همچنین به حضور تیم ملی در جام ملتهای آسیا و حذف آن اشاره کرد و گفت: در بازی با قطر کمی بد آوردیم، اما در بازی با ژاپن خوب بودیم که امیدواریم این مسئله از سوی وزارت ورزش و جوانان بررسی شود.
وی اظهار کرد: کارهای خوبی در این دوره از بازیها از سوی وزارت ورزش انجام شد که قابل تقدیر است.
وی به حضور ستوده نژاد به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: آقای ستوده نژاد یکی از مدیرانی است که بدون مخالفت حتی یک نفر به این سمت انتخاب و منصوب شد.
وی با بیان اینکه مقبولیت لازمه یک مدیر است افزود: آقای ستودنژاد بیش از ۸۰ درصد در بین مردم استان مقبولیت دارند و این نعمتی برای استان است.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید