شهرستان چاراویماق

پایگاه خبری شهرستان چاراویماق

  • اخبار چاراویماق
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • خبرنگار افتخاری
  • ارسال خبر
  • نرم افزار چاراویماق
  • پایگاه های خبری
  • اخبار چاراویماق
  • آذربایجان شرقی
  • مناسبتی
  • عمومی
  • فرهنگی – هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • امداد خودرو سراسری
۱۷
تیر
  • اخبار چاراویماق
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • خبرنگار افتخاری
  • پیوندها
  • نرم افزار چاراویماق
  • ارسال خبر

رونق بخش گردشگری، سیاست قطعی استان برای توسعه اقتصادی

آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی، رونق بخش گردشگری را سیاست قطعی استان برای توسعه اقتصادی اعلام کرد و گفت: دستگاه‌های متولی این بخش، افزایش ۲۵ درصدی جذب گردشگر تا پایان سال را هدف‌گذاری و برای تحقق آن، برنامه‌ریزی کنند.

فروردین 7, 1403 4 دقیقه خواندن
چاپ خبر

مالک رحمتی در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان گفت: امسال به دلیل همزمانی تعطیلات نوروزی با ماه مبارک رمضان، میزان ورود مسافر و گردشگر به استان افزایش نداشته است؛ اما با توجه به سیاست قطعی استان مبنی بر رونق بخش گردشگری، لازم است برای افزایش جذب گردشگر در ایام نوروز سال آینده از همین اکنون برنامه‌ریزی شود.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و آثار تاریخی و طبیعی منحصر به فرد در آذربایجان شرقی، گفت: هدف ما این است که از رهگذر گردشگری، تحرکی در اقتصاد استان ایجاد کنیم و براین اساس همه باید خود را در این زمینه مکلف بدانیم.

وی، تامین امنیت سفر را یکی از عوامل توسعه گردشگری برشمرد و گفت: امنیت سفر در گرو توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و حمل‌ونقل است؛ در این راستا ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان شناسایی شده بود که ۱۰ نقطه اصلاح شده و مابقی نیز تا پایان سال باید اصلاح شود. در کنار آن، بخشی از پروژه‌های راه‌سازی استان نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از خدمات و تلاش‌های فرمانداران و ۲۷ دستگاه عضو ستاد اجرایی خدمات سفر استان در خدمت‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی، گفت: موج اول سفر‌های نوروزی این هفته به پایان رسیده و از آخر هفته جاری شاهد موج دوم سفر‌ها خواهیم بود و یک موج سفر نیز در تعطیلات عید فطر خواهیم داشت؛ لذا باید آمادگی خود را حفظ کنیم تا هم شاهد حوادث ناگوار نباشیم و هم خدمات شایانی به مسافران ارائه کنیم.

رحمتی با اشاره به آمار تصادفات منجر به فوت در استان، گفت: هرچند میزان فوتی‌ها نسبت به سال قبل افزایش نداشته، اما کاهش معناداری هم ندارد و لازم است همه فرمانداران و دستگاه‌های مسئول، امکانات خود را بسیج کنند تا در ایام باقی‌مانده از تعطیلات، سفر‌های هموطنان در فضایی امن و آرام انجام گیرد.

وی بر اهتمام همه مدیران برای نظارت بر عملکرد نیرو‌های تحت امر خود تاکید کرد و گفت: مدیران و فرمانداران در این ایام حضور میدانی بیشتر و موثرتری داشته باشند و بحث نظارت را جدی بگیرند.

وی همچنین بر اجرای برنامه‌های فرهنگی متناسب با ایام ماه مبارک رمضان و فضاسازی متناسب با این ایام با هدف حفظ شئونات اسلامی و حرمت ماه رمضان تاکید کرد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی نیز در این جلسه از درج آخرین نرخ‌نامه تاسیسات گردشگری در سامانه جانا در راستای نظارت موثر بر نرخ خدمات و جلوگیری از گران‌فروشی مراکز اقامتی و سایت‌های رزرواسیون خبر داد و گفت: اطلاعات مندرج در سامانه مذکور به صورت مستقیم و آنلاین از سامانه جامع نظارت آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری (جانا) استخراج می‌شود و در دسترس عموم قرار دارد.

یحیی نقی‌زاده محجوب با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان شرقی، گفت: این استان آثار و ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوانی دارد که امید می‌رود با تلاش و اهتمام مسئولان استانی، شاهد تعالی و بالندگی آن در حوزه گردشگری کشور باشیم.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز از استقرار ۲۰۰ ایستگاه راهنمای گردشگری در سطح استان خبر داد و گفت: با مشارکت شهرداری‌ها در ۵۰ نقطه استان نوروزگاه ایجاد شده است.

احمد حمزه‌زاده افزود: میزان بازدید از موزه‌های استان در تعطیلات نوروز امسال نسبت به سال قبل، ۱۱ درصد و میزان بازدید از جاذبه‌های گردشگری، ۲ درصد افزایش و میزان اقامت رسمی، ۶ درصد کاهش داشته است.

بهمن نقی‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم استقرار ۸ ایستگاه جامع اورژانس را از مهم‌ترین اقدامات حوزه بهداشت و درمان ذکر کرد و گفت: از زمان آغاز طرح نوروزی، ۴۹۰۰ ماموریت اورژانس در استان انجام شده که ۱۰۸۶ مورد آن مربوط به تصادفات بوده است.

اروجعلی علیزاده مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز از کاهش ۲ درصدی تردد وسایل نقلیه در جاده‌های استان نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: در مدت ۱۲ روز از آغاز طرح نوروزی، بیش از ۱۵۳ هزار مسافر از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان جابجا شده و نزدیک به ۱۷ هزار مسافر نیز از پایانه‌های مرزی استان تردد کرده‌اند که به ترتیب ۲۲ و ۱۶ درصد کاهش نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

سرهنگ حبیب آبراهه فرمانده پلیس راه استان نیز آذربایجان شرقی را چهارمین استان پرتردد کشور در عید نوروز امسال اعلام کرد و گفت: از نظر آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات، با ۱۳ فوتی در رتبه ۲۵ کشور قرار داریم؛ ۵۸ درصد تصادفات در محور‌های اصلی، ۱۷ درصد در محور‌های فرعی و ۱۷ درصد در راه‌های روستایی اتفاق افتاده و مهم‌ترین علت تصادفات نیز تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو بوده است.

صمد حضرتی مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی هم گزارشی از عملکرد این اداره کل ارائه کرد و گفت: ۳۵۲ گروه تعزیراتی در ایام نوروز بر واحد‌های صنفی و تولیدی استان نظارت کرده‌اند و ۸۲۲ مورد بازرسی انجام شده است.

ناصر راشدی مدیر پخش فرآورده‌های نفتی استان نیز از افزایش ۸ درصدی مصرف بنزین در تعطیلات نوروزی امسال در استان خبر داد و گفت: با ۵۴۰ دستگاه نفتکش در این مدت برای مردم عزیز خدمت‌رسانی کرده‌ایم.

حمید منجم مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی نیز از استقرار پست‌های نوروزی هلال احمر در ۸ نقطه استان خبر داد و گفت: تاکنون ۶۸ هزار نفر از مردم و مسافران از خدمات هلال احمر در این ایستگاه‌ها بهره‌مند شده‌اند.

فرمانداران میانه، مرند، کلیبر، بناب، عجب‌شیر و اسکو هم در ارتباط تصویری با این جلسه، گزارشی از عملکرد ستاد‌های خدمات سفر این شهرستان‌ها ارائه کردند.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب:

اسکوتبریزتعطیلات نوروزیعجب شیرگردشگرانماه رمضان

خبر قبلی

حضور نماینده ولی فقیه در استان در مرکز کنترل هلال احمر

خبر بعدی

بررسی اقدامات و تمهیدات اتخاذ شده برای جمع آوری زکات فطره

خبر بعدی
فروردین 7, 1403

بررسی اقدامات و تمهیدات اتخاذ شده برای جمع آوری زکات فطره

خبر قبلی
فروردین 7, 1403

حضور نماینده ولی فقیه در استان در مرکز کنترل هلال احمر

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چاراویماق
    • خرید ماشین‌آلات جدید راهداری در هشترود
    • افتتاح بخش دندانپزشکی در ذوالبین 
    • پیش بینی جمع آوری ۸۰۰ تن پشم در مرند
    • تخصیص اعتبار برای آزاد راه هشترود – مراغه
    • پیش بینی جمع آوری ۸۰۰ تن پشم در مرند
    • رتبه نخست استانی هشترود در سرانه ورزشی
    • انعقاد تفاهم نامه احداث ۱۲ مدرسه بزرگ مقیاس در آذربایجان شرقی
    • روکش آسفالت ۷۰۰ کیلومتر راه در آذربایجان شرقی
    • تخصیص حدود ۶۰ درصد اعتبارات عمرانی بستان آباد
    • ادامه بارش‌های رگباری تا جمعه در آذربایجان‌شرقی
    آذربایجان شرقی
    • بهره برداری از اولین مزرعه پرورش آرتمیا در آذربایجان شرقی
    • کوهنوردان تبریزی مفقود شده پیدا شدند
    • جمع آوری ۱۰۰ تبعه غیرمجاز در تبریز
    • کاهش فوتی‌های تصادفات رانندگی در آذربایجان شرقی
    • خانه‌های جوانان و نوجوانان احیا می‌شوند
    • خرید ۹۵۰۰ تن گندم در آذربایجان شرقی
    • اهدای چهار هزار و ۸۲۱ واحد خون در آذربایجان شرقی
    • برگزاری مراسم شام غریبان حسینی در آذربایجان شرقی
    اخبار مناسبتی
    • دعای روز نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    دانلود نرم افزار از کافه بازار
    نرم افزار اختصاصی چاراویماق

    شبکه های اجتماعی پایگاه خبری چاراویماق

    گروه تلگرام
    کانال تلگرام
    ایتا
    بله
    فید
    اینستاگرام

    مجوز ها

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  پایگاه خبری چاراویماق می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی سایت خبری سرویس استار – 09394812277

    دسته بندی ها

    آذربایجان شرقی7045
    فرهنگی - هنری64
    مذهبی43
    مناسبتی35
    اجتماعی30
    عمومی14
    ورزشی و سلامتی9
    مناسبت های تقویم شمسی8
    مناسبت های تقویم قمری6
    سیاسی5
    معرفی شهرستان چاراویماق3
    املاک1
    روستاها1
    موضوع اخبار0

    برچسب ها

    تبریز2796
    مراغه1088
    فرمانده انتظامی330
    هشترود326
    ورزش296
    مرند289
    میانه281
    اهر277
    اسکو266
    آذرشهر255
    سراب231
    ماه فروردین225
    سید محمد علی آل هاشم225
    بستان آباد223
    ماه رمضان217
    ماه اردیبهشت212
    جهادکشاورزی205
    ماه خرداد197
    بناب196
    چاراویماق187
    جلفا179
    هریس170
    قرآن کریم159
    شبستر155
    اداره ورزش و جوانان150
    ماه آبان141
    ماه شهریور136
    ملکان130
    نماز جمعه120
    خداآفرین120
    عجب شیر119
    ورزقان108
    فرمانداری106
    اداره هواشناسی104
    کلیبر103
    هوراند98
    ماه تیر95
    حادثه رانندگی91
    آموزش و پرورش89
    افتتاح طرح88
    امام جمعه87
    فوتبال85
    شهدا82
    دفاع مقدس81
    ماه مرداد73
    دستگیری سارق71
    کالای قاچاق70
    اداره محیط زیست70
    ماه بهمن69
    استاندار آذربایجان شرقی67
    ماه دی65
    سامانه بارشی64
    ماه اسفند64
    شهرداری تبریز61
    تعزیرات حکومتی61
    یادواره شهدا61
    جمعیت هلال احمر60
    تصادف59
    میراث فرهنگی58
    کمیته امداد56
    جهاد کشاورزی54
    اورژانس11554
    دستگیری53
    نمایشگاه52
    کشاورزی52
    همایش48
    حادثه48
    بسته معیشتی47
    مسابقات47
    دهه فجر47
    انتخابات46
    راهداری و حمل و نقل جاده ای46
    دانش آموزان46
    شهادت45
    انتخابات مجلس45
    تسهیلات44
    نمازجمعه44
    آلودگی هوا42
    مراسم تجلیل41
    تجلیل40
    ماه آذر40
    دانشکده علوم پزشکی40
    انقلاب اسلامی40
    برگزاری جشنواره37
    مسجد جامع37
    آموزش وپرورش37
    قاچاق کالا36
    برگزاری همایش35
    تولید35
    انتخابات مجلس ۱۴۰۲35
    دانشگاه تبریز34
    دانشگاه علوم پزشکی33
    سرمایه گذاری32
    اشتغال32
    بارش برف32
    تخصیص اعتبار32
    دانشگاه مراغه32
    جشنواره31
    دعای هر روز ماه رمضان30
    ماه مهر30
    نهضت ملی مسکن30
    آب شرب30
    نیازمندان29
    اورژانس 11529
    سازمان صمت29
    برپایی نمایشگاه29
    تیم تراکتور28
    محیط زیست28
    مدیریت بحران28
    شهرک صنعتی28
    آزادی زندانیان27
    ویزیت رایگان27
    اهدای جهیزیه26
    گردشگری25
    سپاه عاشورا25
    پلیس راه25
    شورای اداری24
    علوم پزشکی24
    دانشگاه24
    افتتاح24