رئیس جمهور وارد تبریز شد/ رئیسی: اشتغال و مسکن دغدغه دولت در آذربایجان شرقی است
رئیس جمهور در دومین سفر استانی خود به آذربایجان شرقی وارد تبریز شد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز مورد استقبال نماینده ولی فقیه در استان و استاندار آذربایجان شرقی، جمعی از نمایندگان مجلس و مسئولان ارشد استان قرار گرفت.
آذربایجانشرقی، استانی فرهنگی با قطب گردشگری، صنعت، معدن و تجارت است
رئیسجمهور در فرودگاه بینالمللی شهید مدنی تبریز گفت: تمدن آذربایجان از کهنترین تمدنهای ایران اسلامی است. این تمدن پشتوانه عظیم فرهنگی برای مردم آذربایجانشرقی و کشور است.
وی افزود: آذربایجانشرقی، استانی فرهنگی با قطب گردشگری، صنعت، معدن و تجارت است. ظرفیتهای بسیاری در این استان وجود دارد که با حضور جوانان کارآمد و برومند آن، کارهای زیادی میتوان انجام داد.
رئیسی اضافه کرد: پیگیری مصوبات دور اول سفر به استان آذربایجانشرقی و اجرای آنها در اولویت این سفر قرار دارد و برخی از مصوبات سفر قبلی به نتیجه رسیدهاست. پیگیری میکنیم که مصوبات بهطور کامل اجرایی شود و مصوبهای زمین نماند.
او گفت: از مهمترین مسائل ما رفع مشکل اشتغال و مشکل مسکن است که اقدامات خوبی انجام شده اما باید کامل شود.
در جریان سفر دو روزه رئیس جمهور به آذربایجان شرقی قرار است ۲۲ طرح بزرگ در استان به بهره برداری برسد.
افتتاح طرحهای توسعه تراکتورسازی، بازدید از شرکت ماشین سازی و یک واحد تولید چرم، دیدار با هنرمندان و شعرا و دیدار مردمی در ارگ تبریز برنامههای نخستین روز سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی است.
بهره برداری از خط ریلی تبریز – بستان آباد، افتتاح سد گرمی چای میانه، دیدار با فعالان اقتصادی استان، شرکت در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان و نشست خبری برنامههای دومین روز این سفر اعلام شده است.
در جریان این سفر برخی اعضای هیات دولت نیز با سفر به شهرستانهای مختلف به مسائل و مشکلات آنها رسیدگی خواهند کرد.
همچنین ۲۹ میز خدمت با حضور نمایندگان تام الاختیار وزرا و روسای سازمانها در مرکز استان از دیروز تشکیل شده است.
حضور رئیس جمهور در چرم شهر تبریز
رئیس جمهور در نخستین برنامه سفر خود به آذربایجان شرقی در چرم شهر تبریز به منظور بررسی مشکلات صنعت چرم حضور یافت.
چرمشهر تبریز در نزدیکی روستای مایان واقع در ۱۰ کیلومتری شمال غربی تبریز قرار دارد.
در این منطقه حدوداً ۳۰۰ کارخانه چرمسازی فعال و نیمه فعال وجود دارد.
کارخانجات چرمسازی با توجه به نوع چرم تولیدی به سه قسمت تقسیم میشوند: کارخانه چرم گوسفندی و بزی، کارخانه چرم گاوی و چرم گاو میش که خط تولید و دستگاههای هر کدام با توجه به نوع چرم متفاوت هستند.
این شهرک چرمسازی قطب تولید چرم در کشور است که ظرفیت تولید چرم آن سالانه ۵۰ میلیون فوت مربع است ۴۶ درصد از چرمسازیهای فعال کشور در این شهرک مستقر شدند و علاوه بر کیفیت بالای چرم آن تولید قابل ملاحظهای را نیز نسبت به استانهای دیگر به خود اختصاص دادند.
در این استان و در چرم شهر نیروی انسانی متخصص برای این رشته وجود دارد.
مزیت بزرگ این صنعت تخصص مدیران و کارگران واحدهای تولیدی و نیز تجمع واحدهای تولیدی در شهرک چرمشهر تبریز و همچنین سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریالی در این منطقه است.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید