درصد بیشتر بار ترافیکی تبریز در اتوبان شهید کسایی میباشد
استاندار آذربایجان شرقی با توجه به اینکه درصد بیشتر بار ترافیکی تبریز در اتوبان شهید کسایی میباشد گفت: شهرداری تبریز باید در انجام تعهدات خود در این اتوبان تسریع کند تا پروژه در موعد مقرر به اتمام رسیده و در اختیار شهروندان قرار گیرد.
عابدین رضوی خرّم در شورای راهبردی تصادفات استان با تاکید بر لزوم کنترل وسائط نقلیه عمومی برای تضمین سلامت شهروندان گفت: پلیس راه نسبت به رفت و آمد وسائط نقلیه جمعی و عمومی حساسیت بیشتری به خرج دهد تا ایمنی خودرو، هوشیاری راننده و سرعت مجاز، امنیت مسافران و افراد حفظ و جلوی حوادث گرفته شود.
وی به نقاط حادثه خیز در استان تاکید کرد و افزود: راهداری اقدامات لازم برای جلوگیری از تصادفت و حواث و اصلاح نقاط حادثه خیز را در دستور کار قرار دهد؛ پلیس نیز برای کاهش تصادفات در کوتاه مدت، تیمهایی برای کنترل سرعت در این نقاط مستقر کند.
وی با اشاره به تجربه موفق کاهش تصادفات و سوانح در ایام عید امسال بیان کرد: در ایام عید و زمانی که اوج ترافیک و حضور مسافران اتفاق افتاد، با مجموعه اقدامات فوق العاده جلوی افزایش سوانح و تصادفات گرفته شد در این مقطع تمام دستگاهها بسیج و با تمام توان وارد میدان عمل شدند که نتیجه آن، کنترل تصادفات و کاهش سوانح و تلفات بود که این یک تجربه موفق به شمار میآید.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: در زمانهای دیگر این اقدامات و تدابیر انجام شود تا جلوی سوانح و تصادفات گرفته شود، زیرا افزایش تصادفات و فوتیها برازنده مدیریت استان و دستگاهها نیست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانشرقی هم در این نشست گفت: امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۶ درصدی آمار تصادفات جاده در آذربایجانشرقی را داریم که البته متوسط کشوری ۱۵ درصد است و با توجه به اینکه ۳۲ مجموعه در معادله چند وجهی تصادفات تاثیر گذار هستند باید با اقدامات فرهنگی، نرمافزاری و سختافزاری نسبت به کاهش این اعداد اقدام کنیم.
علیزاده در خصوص آخرین وضعیت اتوبان شهید کسایی هم گفت: این مسیر روزانه به طور متوسط ۱۴۵ هزار تردد و حجم ترافیک بالایی دارد و ترکیبی از ترافیک درون شهری و برون شهری در آن برقرار بوده و با توجه به این حجم از بار ترافیکی حتی اجرای پروژه تعریض فعلی آن نیز در حد تسکین و موقتی است و مشکل ترافیکی شهروندان در این مسیر را به طور کامل حل نخواهد کرد.
وی افزود: اجرای تحت ترافیک تعریض کسایی نیز روند این پروژه را کند کرده با این تلاش میکنیم تا اتمام پایان فصل کاری امسال این پروژه به سرانجام برسد.
وی در خصوص حذف نقاط پرحادثه در جادهها و راههای مواصلاتی استان گفت: این اقدام مختص زمان خاص نیست و بر اساس کاربریهای جادهها صورت میگیرد و بر همین اساس ۱۶۷ نقطه حادثهخیز در آذربایجانشرقی داریم که ۱۰ مورد از آنها در دست اجراست و سالانه بازنگری میشود تا در صورت نیاز ادامه یابد
آبراهه رییس پلیس راه آذربایجان شرقی هم در این نشست تعداد فوتیهای ناشی از تصادفات منجر به فوت در ۶ ماه اول سال جاری را ۳۴۰ نفر اعلام کرد و گفت: آمار تصادفات در استان در شش ماه اول سال در مقایشه باسال قبل ۶ فقره و و تعداد فوتیها ۱۸ مورد افزایش داشته است.
وی مهمترین عامل تصادفات را خواب آلودگی راننده دانست و گفت: در ۹ محور استان بیشترین تصادفات انجان میشود که باید برای رفع آنها تمام دستگاهای متولی تلاش کنند.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید