تولید سالانه ۶۰ تن گوشت شتر در مرند
مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرند گفت:سالانه ۶۰ تن گوشت و ۷ تن شیر شتر در این شهرستان تولید میشود.
آقای الهیاری گفت:در شهرستان مرند حدود ۲۱۰ نفر شتر از نژادهای دوکوهانه و تک کوهانه در روستاهای گلین قیه، یامچی و شوردرق پرورش داده میشود.
آقای الهیاری افزود: پرورش شتر در شهرستان مورد حمایت است و سالانه ۶۰ تن گوشت و ۷ تن شیر شتر در شهرستان مرند تولید میشود.
وی افزود:محصولات شتر ارزش افزوده بالایی دارد و صادرات آن می تواند برای استان و کشور ارزآوری مناسبی داشته باشد.
وی با بیان اینکه تصویری که از شتر در ذهن همه ما جای دارد زندگی در کویر و مناطق خشک و کم آب است خاطرنشان کرد: امروزه با توجه به خشکسالیها و کاهش بارشها در کشور مناطق بسیاری با کمبود آب دست و پنجه نرم میکنند.
آقای الهیاری افزود: شتر حیوانی است که به دلیل شرایط خاص فیزیکی و فیزیولوژی توانایی زندگی و سازگاری با شرایط سخت را دارد از گرمای روز برای گرم کردن بدن خود در طول شب و هنگام کاهش دما استفاده میکند.
وی تاکید کرد: این حیوان در استفاده از مراتع با دامهای دیگر رقابت نمیکند چرا که غذای او گیاهانی است که دیگر دامها توان استفاده از آنها را ندارند.
آقای الهیاری با بیان اینکه پرورش شتر به لحاظ استفاده از نیروهای بومی منطقه و همچنین بحث گردشگری میتواند نقش مهمی در اقتصاد روستاها داشته باشد گفت: متقاضیان علاقمند به پرروش شتر میتوانند به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاونت امور دام سازمان جهادکشاورزی استان و جهادکشاورزی شهرستان محل تقاضا مراجعه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند با اشاره به اینکه چرای شتر به گونهای است که گیاه را از ریشه در نمیآورد گفت: این حیوان به گونهای از این گیاهان تغذیه میکند که شبیه هرس کردن است و باعث تقویت پوشش گیاهی منطقه میشود و این مساله مانع طوفانهای نمکی هم خواهد شد.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید