تولید بیش از ۱۰هزار تن ماهی و آبزیان در آذربایجان شرقی
سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰ هزار و ۵۷۵ تن ماهی و آبزیان در استان تولید شد که این میزان تولید محصولات آبزی در طی یک دهه گذشته دو برابر شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کاظمی فر -کاظم زاده در کارگاه آموزشی اصول طبخ آبزیان در زنوز با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در ایران از استانداردهای جهانی فاصله دارد تصریح کرد: متاسفانه با وجود منابع غنی آبزیان در کشور سرانه مصرف ماهی و محصولات دریایی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی پایین است این در حالیست که کارشناسان تغذیه توصیه میکنند حداقل دو وعده ماهی در هفته مصرف شود تا از فواید آن بهرهمند شویم.
سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان بالای ۲۰ کیلوگرم و در ایران ۱۴.۵ کیلوگرم در سال است ادامه داد: این میزان در آذربایجان شرقی ۸.۴ کیلوگرم در سال بوده که بسیار پایینتر از استانداردهای بین المللی و حتی ملی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان از رقم ۳۰۰ گرم دهه هفتاد به ۸.۴ کیلوگرم در سال ۱۴۰۳ رسیده است افزود: بازارچهها و غرفههای عرضه مستقیم و زنده آبزیان و مراکز گردشگری و طبخ آبزیان در سطح استان به منظور ترویج فرهنگ مصرف ماهی و بالا بردن سرانه مصرف در طول سال مشغول به فعالیت هستند و با اجرای برنامههای ترویجی و اطلاع رسانی و تسهیل دسترسی مردم عزیز به انواع آبزیان شاهد افزایش مصرف آن در استان خواهیم بود.
گفتنی است در این کارگاه کلیه دانشآموزان و حتی کارکنان دبیرستان به صورت تئوری و عملی پس از آموزش طبخ ماهی زیر نظر سرآشپز انواع ماهی کبابی، فیله کبابی و کنتاکی را آمادهسازی و برای کلیه شرکتکنندگان و مسئولین طبخ نمودند.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید