توقیف محموله ۶۰ راس گوسفند قاچاق در مراغه
فرمانده انتظامی استان از توقیف یک دستگاه کامیون و کشف ۶۰ راس گوسفند قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در شهرستان مراغه خبر داد.
باشگاه خبرنگاران جوان ؛خدادادی –سردارعلی محمدی گفت: ماموران پلیس آگاهی حین گشتزنی و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون باری مشکوک و جهت بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
وی افزود: ماموران با هماهنگی مراجع قضائی و اداره تعزیرات و دامپزشکی در بازرسی از کامیون مذکور تعداد ۶۰ راس احشام قاچاق از نوع گوسفند که طبق نظر کارشناسان ارزش آن ۶ میلیارد ریال برآورد شده است، را کشف کردند.
سردار محمدی متهم دستگیر شده در این خصوص پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی جهت صدور حکم لازم معرفی شد.
وی تصریح کرد: تلاش پلیس برای مبارزه با قاچاقچیان و اخلالگران اقتصادی با قوت ادامه داشته و در راستای وظایف ذاتی خود تلاشهای شبانهروزی را برای افزایش احساس امنیت در جامعه انجام میدهند و لازم است مردم نیز در این زمینه همکاری داشته باشند.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید