شهرستان چاراویماق

پایگاه خبری شهرستان چاراویماق

  • اخبار چاراویماق
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • خبرنگار افتخاری
  • ارسال خبر
  • نرم افزار چاراویماق
  • پایگاه های خبری
  • اخبار چاراویماق
  • آذربایجان شرقی
  • مناسبتی
  • عمومی
  • فرهنگی – هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • امداد خودرو سراسری
۱۹
اردیبهشت
  • اخبار چاراویماق
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • خبرنگار افتخاری
  • پیوندها
  • نرم افزار چاراویماق
  • ارسال خبر

تصرف لانه شیطانی آمریکا خط بطلانی بر همه توطئه‌های استکبار بود

آذربایجان شرقی

 رئیس ستاد انتفاضه و قدس گفت: ۱۳ آبان روزی است که دانشجویان انقلابی به نمایندگی از مردم قهرمان و پیام آوران انقلاب کاری کردند که آمریکای جنایتکار تصور نمی‌کرد و تصرف لانه جاسوسی آمریکا خط بطلانی بر همه طراحی‌ها و توطئه‌های این کشور در ایران اسلامی بود.

آبان 13, 1403 4 دقیقه خواندن
چاپ خبر

سردار شریف در سخنرانی پایانی راهپیمایی ۱۳ آبان در تبریز گفت: با تصرف لانه جاسوسی آمریکا  توسط دانشجویان طومار آمریکایی‌ها در منطقه به هم پیچیده شد.

وی گفت: آمریکایی‌ها تجارب زیادی در متوقف کردن انقلاب‌های نوپا در دنیا داشتند و خوب بلد بودند وقتی از دروازه بیرون رانده شدند چگونه از پنجره وارد شوند و شاید مردم ایران اولین کشوری بودند که پس از انقلاب اسلامی با درایت امام خمینی(ره) و روحانیت به آمریکایی‌ها این اجازه را ندادند تا پس از ۴۷ و ۴۸ سال حتی به نقطه آغاز خود بازگردند و همه مسیر‌ها برای آنها مسدود شد.

وی با بیان اینکه تصرف لانه جاسوسی را باید با این نگاه بازبینی کنیم اظهار کرد: هر سال در این روز تاریخ جدیدی از جنایت‌های آمریکا علیه ملت ما رقم می‌خورد.

سردار شریف با اشاره به اینکه امروز همه ملت‌های دنیا، نخبگان و آزادگان به رفتار عقلانی ایران در تصرف لانه جاسوسی پی برده‌اند افزود: امروز ملت‌های دنیا به ماهیت آمریکا و همپیمانانش آگاه شده اند.

وی اظهار کرد: در واقع با تصرف لانه جاسوسی در ۱۳ آبان انقلاب اسلامی بیمه شد و آمریکایی‌ها چاره‌ای جز جنگ از راه دور با انقلاب اسلامی ندارند که البته در آن نیز ناکام هستند.

وی ادامه داد: هر روز که به عمر انقلاب اسلامی افزوده می‌شود صحنه‌ای جدید از جنایت‌های آمریکا پیش ملت‌ها نمایان می‌شود.

سردار شریف با بیان اینکه امروز به برکت مقاومت ماهیت تمدن غربی و حقوق بشر آنها با چالش جدی روبرو شده است افزود: راهی که امام خمینی(ره) در مبارزه با استکبار پیمودند راه دقیقی بود و همانطور که ۴۵ سال پیش از رژیم به صهیونیستی به عنوان غده سرطانی نام بردند امروز شاهد هستیم که دانشگاهیان در آمریکا و اروپا به این نکته رسیده اند و تدبیر حضرت امام(ره) برای همه روشن شده است.

وی به مقایسه رژیم صهیونیستی و جریان مقاومت در سال‌های گذشته پرداخت و گفت: در جنگ اعراب و اسرائیل آنها در چند روز با چند ارتش مقابله کردند و توانستند بخش‌هایی از مصر و اردن و لبنان را ضمیمه سرزمین‌های اشغالی کنند اما امروز به برکت پیام انقلاب اسلامی و الهام بخشی آن آنها بیش از یک سال است که پشت دروازه غزه بی‌دفاع به بن‌بست خورده اند.

وی افزود: نظام استکباری در مقابله با اراده مقاوم محور مقاومت نمی‌تواند کاری از پیش ببرد و صهیونیست‌ها امروز در اوج ذلت هستند.

سردار شریف با بیان اینکه اقتدار صهیونیست‌ها در حوزه دفاعی افکار عمومی و رسانه‌ای فرو ریخته است خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها روزی مدعی بودند که در قلعه امن زندگی می‌کنند اما در عملیات وعده صادق ۱ و ۲ دیدیم که اراده فرزندان ایران اسلامی چه بلایی بر سر اینها آورد و در پیش همگان سرافکنده شدند.

وی با اشاره به اینکه امروز کشور ما مملو از جوانان با انگیزه و با ایمان است و هر موقع میدانی علیه استکبار و صهیونیست پیدا کنند به میدان می‌روند و به گونه‌ای رفتار می‌کنند که دشمن پشیمان شود گفت: دشمنان ما می‌دانند که در صورت انجام هرگونه اشتباه با جوانان با اراده  و با انگیزه و امتحان پس داده مواجه خواهند شد.

وی افزود: امروز توان رژیم صهیونیستی در دو عبارت خلاصه می‌شود بمباران از راه دور و ترور فرماندهان و رهبران جریان مقاومت اما مردم غزه مقاومند و خم به ابرو نمی‌آورند.

سردار شریف با بیان اینکه امروز حتی آنهایی که طرفدار رژیم صهیونیستی هستند به این نتیجه رسیده اند که اگر آتش بس برقرار نشود چیزی از این رژیم باقی نخواهد ماند گفت وعده خداوند حق است و روزی تحقق خواهد یافت و این وعده از سوی رهبر انقلاب اسلامی نیز عنوان شده است و اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.

وی بیان کرد: همان طور که شاه، رژیم بعثی، داعش و دموکرات‌ها و کومله‌ها را از میان برداشتیم خواهید دید که اشرار مستقر در سرزمین‌های اشغالی را روزی از میان خواهیم برداشت و قبله اول مسلمانان آزاد خواهد شد.

سردار شریف با اشاره به اینکه مقاومت ۱۵ سال قبل با مقاومت امروز متفاوت هستند و صهیونیست‌ها در اوج ذلت بوده و در بدترین شرایط در ۷۴ سال گذشته قرار دارند افزود: انصارالله در یمن در کمتر از ۶ ماه ۱۹۰ شناور عازم به سرزمین‌های رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار دادند و قدرت پوشالی این رژیم بر همگان آشکار شده است.

وی با بیان اینکه شهادت پایان راه نیست و با هر شهید هزار پرچمدار وارد جریان مقاومت شده و خون تازه‌ای در مقاومت دمیده می‌شود گفت: رژیم صهیونیستی بداند که مقاومت با ترور شخصیت‌ها و اشخاص متوقف نخواهد شد بلکه با انرژی جدید و روحیه مضاعف وارد عرصه جدید می‌شود.

راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان امروز همزمان با سراسر کشور با حضور قشر‌های مختلف مردم به ویژه دانش آموزان و دانشجویان با محوریت اعتراض به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت در نقاط مختلف استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

منبع:ایرنا

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب:

برگزاری راهپیماییتبریزرژیم‌صهیونیستیماه آبان

خبر قبلی

نواخته شدن زنگ استکبار ستیزی در مدارس آذربایجان شرقی

خبر بعدی

کمک میلیاردی بانوان اهری به مردم لبنان و غزه

خبر بعدی
آبان 13, 1403

کمک میلیاردی بانوان اهری به مردم لبنان و غزه

خبر قبلی
آبان 13, 1403

نواخته شدن زنگ استکبار ستیزی در مدارس آذربایجان شرقی

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چاراویماق
  • اتمام و تجهیز مدارس نیمه تمام تافصل شروع سال تحصیلی جدید
  • برگزاری مراسم یادواره شهدای گمنام در چاراویماق
  • کلنگ احداث پایگاه امداد و نجات جاده‌ای هلال احمر یامچی
  • اهدای ۱۳۴ واحد خون سالم در چاراویماق
  • برگزاری همایش نهضت توسعه عدالت آموزشی در مراغه
  • نوید روز‌های خوب برای سه شهرستان هشترود، چاراویماق و بستان آباد در راه است
  • دفن پسماند باید به شکلی اصولی انجام گیرد
  • افزایش تردد نوروزی در جاده‌های آذربایجان شرقی
  • ۱۸۰ پروژه خیر ساز در استان به علت نبود هزینه‌های دولتی ناقص مانده است
  • برگزاری دوره تخصصی آموزشی هرس درختان سیب در چاراویماق با حضور گسترده باغداران
آذربایجان شرقی
  • کارکنان مناطق مرزی از مزایای حق‌مرزی برخوردار نیستند
  • اعلام آمادگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تجهیز سالن‌های فرهنگی شهرستان‌ها
  • بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان
  • نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد
  • اصلاح مشاغل سخت و زیان‌آور در دستور کار سازمان تامین اجتماعی
  • امنیت پایدار و عدالت اجتماعی بزرگترین رسالت تامین اجتماعی است
  • تجلیل از معلمان بازنشسته در هریس
  • حل مشکل کلرزنی آب شرب روستاهای هریس
اخبار مناسبتی
  • دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
  • دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
دانلود نرم افزار از کافه بازار
نرم افزار اختصاصی چاراویماق

شبکه های اجتماعی پایگاه خبری چاراویماق

گروه تلگرام
کانال تلگرام
ایتا
بله
فید
اینستاگرام

مجوز ها

logo-samandehi

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  پایگاه خبری چاراویماق می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری سرویس استار – 09394812277

دسته بندی ها

آذربایجان شرقی 6677
فرهنگی - هنری 57
مذهبی 40
مناسبتی 32
اجتماعی 30
عمومی 14
ورزشی و سلامتی 9
مناسبت های تقویم شمسی 8
مناسبت های تقویم قمری 6
سیاسی 5
معرفی شهرستان چاراویماق 3
املاک 1
روستاها 1
موضوع اخبار 0

برچسب ها

تبریز 2663
مراغه 1038
فرمانده انتظامی 325
هشترود 300
ورزش 292
مرند 267
اهر 262
میانه 255
اسکو 252
آذرشهر 241
سید محمد علی آل هاشم 225
ماه فروردین 222
بستان آباد 216
ماه رمضان 214
سراب 212
ماه اردیبهشت 198
بناب 184
جهادکشاورزی 182
چاراویماق 171
جلفا 168
ماه خرداد 166
هریس 160
قرآن کریم 156
اداره ورزش و جوانان 144
شبستر 140
ماه آبان 138
ماه شهریور 134
ملکان 129
نماز جمعه 114
عجب شیر 113
خداآفرین 113
ورزقان 105
اداره هواشناسی 104
فرمانداری 101
کلیبر 98
هوراند 92
ماه تیر 90
آموزش و پرورش 89
حادثه رانندگی 88
فوتبال 85
امام جمعه 83
افتتاح طرح 82
دفاع مقدس 80
شهدا 79
ماه مرداد 72
دستگیری سارق 71
کالای قاچاق 70
ماه بهمن 69
اداره محیط زیست 69
ماه دی 65
استاندار آذربایجان شرقی 65
سامانه بارشی 64
ماه اسفند 64
شهرداری تبریز 61
تعزیرات حکومتی 59
جمعیت هلال احمر 58
یادواره شهدا 58
میراث فرهنگی 57
تصادف 57
کمیته امداد 56
اورژانس115 54
دستگیری 52
نمایشگاه 51
جهاد کشاورزی 49
همایش 48
دهه فجر 47
مسابقات 46
انتخابات 46
بسته معیشتی 46
راهداری و حمل و نقل جاده ای 45
انتخابات مجلس 45
دانش آموزان 45
شهادت 44
حادثه 44
کشاورزی 44
مراسم تجلیل 41
ماه آذر 40
تجلیل 40
انقلاب اسلامی 40
نمازجمعه 39
تسهیلات 39
دانشکده علوم پزشکی 39
آلودگی هوا 39
قاچاق کالا 36
آموزش وپرورش 36
برگزاری جشنواره 35
انتخابات مجلس ۱۴۰۲ 35
بارش برف 32
دانشگاه مراغه 31
مسجد جامع 31
ماه مهر 30
سرمایه گذاری 30
اشتغال 30
برگزاری همایش 30
دانشگاه علوم پزشکی 30
جشنواره 29
نهضت ملی مسکن 29
سازمان صمت 29
دانشگاه تبریز 28
شهرک صنعتی 28
تولید 28
نیازمندان 27
اورژانس 115 27
دعای هر روز ماه رمضان 27
آزادی زندانیان 26
برپایی نمایشگاه 26
مدیریت بحران 25
تیم تراکتور 25
سپاه عاشورا 25
ویزیت رایگان 25
پلیس راه 25
اهدای جهیزیه 24
محیط زیست 24
آب شرب 24
گردشگری 23
علوم پزشکی 23
دانشگاه 23
افتتاح 23
تخصیص اعتبار 23
طرح های عمرانی 22