تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه اشتغال در آذربایجان شرقی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی از تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه اشتغال در استان خبر داد.
آقای کلامی در جلسه شورای اشتغال استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۹۰ درصد اشتغالزایی استان راستی آزمایی شده است اظهار کرد: پس از ثبت آمار اشتغال ایجادی در سامانه رصد اشتغال کشور صحتسنجیهای تلفنی و میدانی و نظارتهای بالادستی انجام میشود تا آمار اشتغال واقعی به دست آید.
وی میزان تعهد آذربایجان شرقی را در سامانه رصد اشتغال برای امسال ۴۷ هزار و ۱۶۵ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون مشخصات ۴۸ هزار و ۸۴۲ نفر در سامانه رصد ثبت شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی آمار اشتغال ایجاد شده در استان را به تفکیک جنسیت ۶۹.۳ درصد مرد و ۳۰.۷ درصد زن اعلام کرد و افزود: اشتغال بانوان باید در اولویت دستگاههای اجرایی باشد و به رقم ۴۰ درصد طی امسال افزایش یابد.
آقای کلامی اظهار کرد: از تعداد شغلهایی که در استان ایجاد شده ۲۰ هزار و ۳۸۷ نفر معادل ۴۱.۸ درصد در بخش خدمات، ۱۶ هزار و ۵۲۶ نفر معادل ۳۳.۸ درصد در بخش صنعت و معدن و ۱۱ هزار و ۹۲۹ نفر معادل ۲۴.۴ درصد در بخش کشاورزی است.
وی با تفکیک شهری و روستایی بودن شغلهای ایجاد شده در استان گفت: ۱۷ هزار و ۸۳۰ نفر معادل ۳۶.۵ درصد در مناطق روستایی و ۳۱ هزار و ۱۲ نفر از این شغلها در مناطق شهری محقق شده و سهم روستایی رشد قابل توجهی داشته است.
آقای کلامی از پرداخت بیش از ۹۵ درصدی مرحله اول تسهیلات اشتغال خانگی در استان خبر داد و گفت: امسال یک هزار و ۹۱۶ طرح به مبلغ بیش از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال توسط کارگروههای تخصصی تصویب و توسط بانکهای عامل بررسی و پرداخت و در این راستا برای سه هزار و ۴۸ نفر شغل خانگی ایجاد شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانشرقی گفت: بیشترین پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی مربوط به شبستر با ۱۱۵ درصد (نسبت به سهمیه تخصیصی به شهرستان) و کمترین آن مربوط به شهرستان ورزقان با ۶۲ درصد است.
وی با اشاره به اهمیت تسهیلات مشاغل خانگی ادامه داد: رونق کسبوکار و مشاغل خانگی مستلزم حمایت و همگرایی و تعامل دستگاههای مسئول و نهادهای خدمترسان است که ثمره این اقدام افزایش فرصتهای شغلی و شکوفایی اقتصادی شهرستانهای استان است.
آقای کلامی با بیان اینکه شهرستانهای ورزقان، خداآفرین و هوراند از رونق اقتصادی کمتری بهرهمند هستند گفت: فرمانداریها باید توجه بیشتری به جذب تسهیلات مشاغل خانگی در این شهرستانها داشته باشند که استفاده از این ظرفیتها با جذب اعتبارات مناسب میتواند موجب رشد و توسعه منطقه و ایجاد فرصتهای شغلی مولد و پایدار به ویژه در مناطق روستایی شود.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید