شهرستان چاراویماق

پایگاه خبری شهرستان چاراویماق

  • اخبار چاراویماق
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • خبرنگار افتخاری
  • ارسال خبر
  • نرم افزار چاراویماق
  • پایگاه های خبری
  • اخبار چاراویماق
  • آذربایجان شرقی
  • مناسبتی
  • عمومی
  • فرهنگی – هنری
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • امداد خودرو سراسری
۶
شهریور
  • اخبار چاراویماق
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • خبرنگار افتخاری
  • پیوندها
  • نرم افزار چاراویماق
  • ارسال خبر

ایران منافع ملی خود را خط قرمز خود می‌داند

آذربایجان شرقی

امام جمعه تبریز با اشاره به درگیری دو کشور همسایه گفت: نکته مهم در این بین این است که ایران منافع ملی خود را خط قرمز خود می‌داند و بران تاکید داشته و دارد.

شهریور 31, 1402 4 دقیقه خواندن
چاپ خبر

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم امروز در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه تبریز که با حضور پرشکوه نمازگزاران در مصلای اعظم امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: در خصوص قره‌باغ تاکید ما همیشه این بوده و هست که تمامیت ارضی آذربایجان حفط شود؛ زیرا قره‌باغ بخشی از آذربایجان است و ما از توافق دولت آذربایجان و نمایندگان ارامنه برای توقف درگیری‌ها استقبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: احترام کامل به تمامیت ارضی و مرز‌های شناخته شده هر کشور حق همه است و در این خصوص هم امنیت ساکنان قره‌باغ هم محترم است از این‌رو آمادگی کشورمان برای کمک به روند صلح دائمی و پایدار با حضور کشور‌های منطقه مطرح است.

امام جمعه تبریز متذکر شد: ایران در اختلافات و درگیری‌های بین دو کشور در وهله اول حق مسلم هر کشور را به رسمیت می‌شناسد و به آن تاکید دارد. در وهله دوم ابزار مذاکره و گفتگو را بهترین و مهم‌ترین راه‌حل برای رفع مشکلات می‌دانیم و همیشه طرفین را برای اجتناب از هر درگیری دعوت می‌کنیم.

نماینده، ولی فقیه در استان با اشاره بر اینکه در آستانه سال تحصیلی جدید قرار داریم به همین منظور از ویژگی‌های سال جدید یکسری نگرانی از وضعیت فرهنگی متاثر از فتنه سال گذشته زن، زندگی، آزادی وجود دارد، توضیح داد: اولا این نگرانی باید باشد و باید واقع‌بین بود و از خوش خیالی دوری کرد، زیرا از اقتضا‌های این واقع‌بینی این است که باید برای این نگرانی چاره‌اندیشی و برنامه‌ریزی کرد که در راهکار‌ها باید به دو شاخصه کار و ابتکار توجه جدی کرد.

امام جمعه تبریز ادامه داد: این برنامه‌ریزی جهادی باید قرارگاهی و تعامل محور باشد یعنی تمام نهاد‌های ذیربط با همدیگر هماهنگ، هم‌افزا باشند و با ورود جدی و متعهدانه و مسوولانه مشکلات را حل کنند.

وی با درخواست از والدین گفت: از آن‌ها می‌خواهم تا همکاری صمیمانه با مدیران مدارس داشته باشند و مدیران مدارس نیز باید احساس مسوولیت بیشتری کنند و همچنین قشر زحمتکش معلمین هم با احساس مسوولیت بیشتر سال تحصیلی خوبی را رقم بزنند.

نماینده، ولی فقیه در استان در اعلام مناسبت‌های هفته به آغاز هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت؛ امروز اولین روز آغاز هفته دفاع مقدس است به راستی این سالروز درخشش اصحاب عاشوراست؛ هفته دفاع مقدس یادآور رشادت دلیرمردانی است که یادشان در تاریخ ماندگار است که برای ما همراه با اعتبار و افتخار و احترام گرامی است که گرامی میداریم.

وی خاطرنشان کرد: هفته دفاع مقدس مکررا به ما یادآوری می‌شود که قهرمانان جهاد هرگز نخواهد مرد و شناسنامه آن‌ها هرگز باطل نمی‌شود، دفاع مقدس یک تصویر بزرگ درباره این کلام الهام‌بخش است که جهاد “حقیقت” جاری بر نسل‌های آینده است.

آل‌هاشم افزود: همه در خوزستان ملاحظه کردند ایثارگری رزمندگان عاشورا؛ رزمندگانی که با وحدت کامل با همه مردم دست در دست هم گذاشتند و پیروزی رقم زدند.

وی به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار ایشان با رزمندگان و همسران شهدا در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود فرمودند ما در دفاع مقدس تنها با صدام با نمی‌جنگیدیم بلکه همه کشور‌های غربی و حتی برخی در شرق با ما وارد جنگ شده بودند.

امام جمعه تبریز در توضیح بیشتر گفت: در دفاع مقدس شوروی سابق امکانات مختلف از جمله امکانات زرهی را به صدام می‌داد، فرانسوی‌ها با هواپیما‌های پیشرفته فرانسوی صدام را تامین می‌کردند، آلمانی‌ها با تجهیزات شیمیایی که در اختیار صدام گذاشتند، با ما وارد جنگ شده بودند و آمریکایی‌ها هم کمک‌های اطلاعاتی را در اختیار صدام قرار داده بودند، برخی اعراب منطقه نیز با پول‌هایشان به صدام کمک کرده بودند، ولی چه شد؟ ما پیروز شدیم.

وی ادامه داد: آن‌ها هدف‌شان براندازی انقلاب و تجزیه کشور مخصوصا در استان حساسی نظیر خوزستان بود، اما ما دشمن را بیرون کردیم از این‌رو باید همه ساله فاع مقدس پررنگ‌تر از سال قبل گرامی داشته شود.

آل‌هاشم در ادامه با اشاره به حضور پیروزمندانه نماینده مردم ایران در سازمان ملل گفت: آیت‌الله رئیسی برای شرکت در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد و صبح دوشنبه به وقت محلی وارد نیویورک شد؛ رئیس‌جمعور علاوه بر سخنرانی در مجمع سازمان ملل متحد با سران برخی کشور‌ها دیدار و گفتگو کرد که البته آیت‌الله رئیسی با دست پر و ده‌ها برگ برنده در زمینه‌های مختلف در این میدان حضور پیدا کرده بودند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور به اعتراف غرب به شکست پروژه منزوی ساختن ایران، اشاره کرد که البته کاملا محسوس بود، زیرا برخورد سران شرکت کننده سازمان ملل به شکست غرب در این پروژه اعتراف دارد.

نماینده، ولی فقیه در استان توضیح داد: در این مجمع عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای، دعوت از ایران برای عضویت در بریکس، پایان دیپلماسی التماسی، بی‌اثر شدن تحریم در صنعت پتروشیمی ایران، دست‌آورد‌های بی‌سابقه در حوزه هسته‌ای، شکست پروژه اغتشاشات و ناامن‌سازی ایران همگی مطرح شد.

وی تاکید کرد: ما آرزوی موفقیت برای دولت خدمتگزار از خدای متعال داریم و با تلاش دولت خدمتگزار مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم نیز برطرف خواهد شد.

امام جمعه تبریز در بخش دیگری از خطبه‌ها با بیان اینکه در آستانه سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) هستیم، ادامه داد: یازدهمین امام شیعیان، در سال ۲۳۲ هجری قمری به دنیا آمد و به دلیل سکونت اجباری در عسکری سامرا به عسکری معروف است.

وی افزود: این حضرت در سن ۲۲ سالگی با شهادت پدر، امامت شیعیان را برعهده قرار گرفت و ۶ سال با شرایط بسیار سخت عهده‌دار این سمت شد و توانست این مسوولیت را به بهترین نحو انجام دهد.

نماینده، ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: دوران امامت ایشان حساس‌ترین دوران تاریخ شیعیان محسوب می‌شود؛ زیرا بشارت به دنیا آمدن امام مهدی (عج) باعث نگرانی خلفا شده بود و خطرات نابودی خلفای عباسی مطرح بود.

وی ادامه داد: نهم ربیع‌الاول مصادف با آغاز امامت حضرت مهدی (عج) است لذا به مناسبت آغاز این موهبت الهی و توجه بیشتر برای شناخت وجود ایشان در عصر حاضر یعنی عصر مهدویت، این واقعه در بین شیعیان بسیار مهم است.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب:

امام جمعهتبریزسید محمد علی آل هاشمنماز جمعه

خبر قبلی

دستگیری سارقان حرفه‌ای در مراغه

خبر بعدی

شهرداری مراغه قهرمان مسابقات کانوپولوی کشور

خبر بعدی
شهریور 31, 1402

شهرداری مراغه قهرمان مسابقات کانوپولوی کشور

خبر قبلی
شهریور 31, 1402

دستگیری سارقان حرفه‌ای در مراغه

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چاراویماق
    • وضعیت مطلوب عملیات اجرایی بهسازی روکش آسفالت مسیر بستان آباد – هشترود اتوبان پیامبر اعظم
    • رفع مشکل کمبود آب شهرستان‌های هشترود و بستان آباد
    • از ادامه فعالیت معادن راکد جلوگیری خواهد شد
    • ۹۲ درصد هزینه‌های دریافتی از موقوفه‌ها در همان شهرستان هزینه می شود
    • هزینه ۹۲ درصد درآمد موقوفه‌ها در شهرستانها
    • خرید ماشین‌آلات جدید راهداری در هشترود
    • افتتاح بخش دندانپزشکی در ذوالبین 
    • پیش بینی جمع آوری ۸۰۰ تن پشم در مرند
    • تخصیص اعتبار برای آزاد راه هشترود – مراغه
    • پیش بینی جمع آوری ۸۰۰ تن پشم در مرند
    آذربایجان شرقی
    • ملت ایران سال‌های سال زیر سلطه استعمار و استکبار بوند
    • بهره برداری ازپنج پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان دربستان آباد
    • وضعیت مطلوب عملیات اجرایی بهسازی روکش آسفالت مسیر بستان آباد – هشترود اتوبان پیامبر اعظم
    • عزاداری مردم آذربایجان‌شرقی در سالروز شهادت امام رضا
    • قهرمانی آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری کاراته کیوکوشین تزوکا
    • برگزاری عزاداری رحلت پیامبر در خوشه مهر
    • آذربایجان شرقی رکوردار تولید عسل در کشور
    • اجرای پروژه مطالعات خاک شناسی در پایاب سد سهند هشترود
    اخبار مناسبتی
    • دعای روز نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    • دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان با ترجمه+فایل صوتی
    دانلود نرم افزار از کافه بازار
    نرم افزار اختصاصی چاراویماق

    شبکه های اجتماعی پایگاه خبری چاراویماق

    گروه تلگرام
    کانال تلگرام
    ایتا
    بله
    فید
    اینستاگرام

    مجوز ها

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  پایگاه خبری چاراویماق می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی سایت خبری سرویس استار – 09394812277

    دسته بندی ها

    آذربایجان شرقی7198
    فرهنگی - هنری64
    مذهبی43
    مناسبتی35
    اجتماعی30
    عمومی14
    ورزشی و سلامتی9
    مناسبت های تقویم شمسی8
    مناسبت های تقویم قمری6
    سیاسی5
    معرفی شهرستان چاراویماق3
    املاک1
    روستاها1
    موضوع اخبار0

    برچسب ها

    تبریز2846
    مراغه1099
    هشترود335
    فرمانده انتظامی332
    ورزش296
    مرند291
    اهر285
    میانه285
    اسکو276
    آذرشهر260
    سراب241
    ماه فروردین227
    بستان آباد227
    سید محمد علی آل هاشم225
    جهادکشاورزی218
    ماه رمضان217
    ماه اردیبهشت212
    بناب201
    ماه خرداد197
    چاراویماق192
    جلفا182
    هریس177
    قرآن کریم160
    شبستر157
    اداره ورزش و جوانان153
    ماه شهریور142
    ماه آبان141
    ملکان132
    عجب شیر128
    نماز جمعه125
    خداآفرین123
    فرمانداری112
    ورزقان111
    هوراند107
    کلیبر106
    اداره هواشناسی104
    ماه تیر101
    حادثه رانندگی92
    امام جمعه91
    آموزش و پرورش90
    ماه مرداد90
    افتتاح طرح88
    شهدا85
    فوتبال85
    دفاع مقدس82
    دستگیری سارق71
    اداره محیط زیست71
    ماه بهمن70
    کالای قاچاق70
    استاندار آذربایجان شرقی68
    ماه دی65
    سامانه بارشی64
    ماه اسفند64
    شهرداری تبریز62
    تعزیرات حکومتی62
    یادواره شهدا62
    جمعیت هلال احمر61
    تصادف60
    میراث فرهنگی60
    کمیته امداد56
    جهاد کشاورزی54
    اورژانس11554
    دستگیری54
    نمایشگاه52
    کشاورزی52
    حادثه49
    نمازجمعه49
    همایش48
    بسته معیشتی47
    راهداری و حمل و نقل جاده ای47
    مسابقات47
    شهادت47
    دهه فجر47
    انتخابات46
    دانش آموزان46
    انتخابات مجلس45
    تسهیلات44
    مراسم تجلیل42
    آلودگی هوا42
    انقلاب اسلامی41
    تجلیل40
    ماه آذر40
    دانشکده علوم پزشکی40
    مسجد جامع39
    تولید38
    برگزاری جشنواره37
    آموزش وپرورش37
    قاچاق کالا36
    برگزاری همایش36
    انتخابات مجلس ۱۴۰۲35
    دانشگاه تبریز34
    دانشگاه علوم پزشکی33
    آب شرب33
    تخصیص اعتبار33
    سرمایه گذاری32
    نهضت ملی مسکن32
    اشتغال32
    بارش برف32
    دانشگاه مراغه32
    جشنواره31
    دعای هر روز ماه رمضان30
    اورژانس 11530
    سازمان صمت30
    مدیریت بحران30
    ماه مهر30
    نیازمندان29
    تیم تراکتور29
    برپایی نمایشگاه29
    آزادی زندانیان28
    محیط زیست28
    شهرک صنعتی28
    ویزیت رایگان28
    گردشگری26
    سپاه عاشورا26
    اهدای جهیزیه26
    شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی25
    افتتاح25
    پلیس راه25
    رژیم صهیونیستی25
    شورای اداری24