افزایش تولید ماهی در آذربایجان شرقی
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت:مجموع تولید ماهی استان طی سه دهه گذشته بیش از ۲۵ برابر شده است.
آقای گوزلی در مراسم افتتاح یکی از بزرگترین بازارهای ماهی استان آذربایجان شرقی در تبریز گفت: از سرمایه گذاران حوزه شیلات در آذربایجان شرقی حمایت میکنیم.
آقای گوزلی اظهار کرد: سازمان شیلات کشور اهداف مهمی را در حوزه آبزی پروری و آبزی مصرفی پیگیری میکند.
وی با اشاره به برنامههای این سازمان در حیطه آبزی پروری افزود: مجموع تولید شیلات استان در سال ۷۳ بالغ بر۳۷۰ تن بود که بعد از تلاشهای انجام گرفته در این خصوص طبق اعلام سازمان شیلات ایران میزان تولید سالانه شیلات استان در سال گذشته به ۹۶۱۱ تن رسید.
آقای گوزلی با بیان اینکه گنجاندن حداقل یک وعده مصرف ماهی در سفرهها تفاوتی در هزینهها ندارد تاکید کرد: مصرف ماهی هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای سلامتی است.
وی در خصوص وضعیت آبزی مصرفی در استان آذربایجان شرقی ادامه داد: در حوزه آبزی مصرفی قدردان تمامی ماهی فروشان هستیم و یکسری از واحدهای فروش ماهی استان هستند که در سطح کشور تبدیل به الگو شدهاند تمامی واحدهای فروش ماهی، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در این بخش برای ما اهمیت دارند.
آقای گوزلی از استقبال سازمان جهادکشاورزی استان از تمامی سرمایه گذاران و علاقمندان برای سرمایه گذاری در بخش تولید و فروش ماهی خبر داد و گفت: با تمامی افرادی که قصد سرمایه گذاری در این حیطه دارند همراهی و حمایت لازم را انجام میدهیم.
وی تاکید کرد: مصرف سرانه آبزیان در آذربایجان شرقی طی سالهای گذشته از ۱۰۰ گرم به ۸ کیلو و ۱۰۰ گرم رسیده ولی باز هم از متوسط سرانه کشور پایینتر است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در خصوص دلایل اقتصادی ارجحیت مصرف ماهی نیز گفت: برای تولید یک کیلوگرم گوشت مرغ ۴ هزار لیتر آب و برای یک کیلوگرم گوشت گاو و گوساله نیز ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب لازم است ولی حداکثر میزان مصرف آب برای تولید یک کیلوگرم گوشت ماهی تنها ۴۰۰ لیتر است.
وی با اشاره به وضعیت بحرانی آب در سالهای آتی و وضعیت حکمرانی آب که از سال ۲۰۵۰ به عنوان انقلاب آبی یاد میکنند افزود: دنیا به این نتیجه رسیده که باید ۵۰ درصد از نیاز پروتئینی انسانها از دریا تامین شود.
آقای گوزلی در خاتمه بر لزوم تلاش در راستای فرهنگسازی و گنجاندن حداقل یک وعده غذای آبزی در سفرههای مردم تاکید کرد.
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید