صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طبخ کیک شکلاتی و گیلاس

طبخ کیک شکلاتی و گیلاس

شکر ریز ۱ و نیم لیوان  .  آرد سفید ۱ و نیم لیوان  .  بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد  .  کره نرم شده ۴ قاشق غذاخوری  .  پودر کاکائو ۸ قاشق غذاخوری

شیر ۱ لیوان  .  نمک ۱/۸ قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

مواد داخل کیک

 

گیلاس تازه ۵۰۰ گرم  .  شکر ۱/۲ لیوان  .  آب سرد ۱/۲ لیوان  .  کره ۲۰۰ گرم

پودر قند ۳ لیوان  .  پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم  .  شکلات تخته ای مقداری برای تزیین

 

 

طرز تهیه : هسته گیلاس ها راخارج کنید و گیلاس ها را خرد نمایید سپس گیلاس های خرد شده ، نصف لیوان شکر و نصف لیوان اب را داخل قابلمه بریزید و ۱ ساعت استراحت دهید ؛ پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه مواد ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط جوشیدند و گیلاس ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.

 

برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا کره نرم شده ، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و ۷ دقیقه با همزن بزنید تا بافتی کرمی و نرم پیدا کند سپس شیر ولرم را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

 

آرد ، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید ، مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند ، قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، برای داشتن ۲ کیک مایه کیک را داخل ۲ قالب بریزید ( مایه کیک را نصف کنید و داخل ۲ قالب مشابه بریزید یا در ۲ مرحله کیک ها را بپزید ).

 

قالب های کیک را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ( در مجموع ۴ لایه کیک لازم است ).

 

برای تهیه کرم میان کیک ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و ۳ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید و در آخر ۳ قاشق غذاخوری از شیره گیلاسی که خنک شده است به کرم اضافه کنید سپس کرم را ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

پس از اینکه کیک و کرم هر دو خوب خنک شدند میتوانید تزیین را شروع کنید ، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید ، با قلمو مقداری از شیره گیلاس روی کیک بزنید سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید و در ادامه مقداری از گیلاسی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.

 
 

پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای و گیلاس پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را تزیین نمایید ، برای پایان کار نیز با مقداری گیلاس تازه روی کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

 


منبع مطلب

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه آش خوش عطر تمــر

تمر هندی از آن دسته میوه های ترش و سرد بوده که از این خاصیت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *