صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طبخ پتاژ هویج و سیب زمینی

طبخ پتاژ هویج و سیب زمینی

هویج ۵۰۰ گرم  .  دارچین ۲ قاشق چایخوری  .  سیب‌زمینی ۲۵۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد

کره ۱ قاشق غذاخوری  .  برگ بو ۳ عدد  .  آویشن تازه مقداری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس بهمراه ۱ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، برگ بوها و آویشن را با نخ ببندید و داخل قابلمه بیندازید ( برگ بو و اویشن در اخر پخت خارج میشوند ).

 

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید ، دارچین را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند ، پس از مدت زمان لازم برگ بو و آویشن را خارج کنید.

 

محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید.

 

پتاژ هویج و سیب زمینی را داخل کاسه بریزید و با خامه و سبزی های معطر تزئین و سرو کنید.


منبع مطلب

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه آش خوش عطر تمــر

تمر هندی از آن دسته میوه های ترش و سرد بوده که از این خاصیت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *