صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه آش خوش عطر تمــر

طرز تهیه آش خوش عطر تمــر

تمر هندی از آن دسته میوه های ترش و سرد بوده که از این خاصیت بی بهره نیست. این میوه دارای قند، پروتئین، اسید سیتریک، اسید مالیک، ویتامینC، کلسیم، پتاسیم، آهن و مواد فیبری بوده و فاقد ویتامینA ، سدیم، چربی و کلسترول است. این میوه دارای دو نوع ترش و شیرین است و نوعی میوه هندی محسوب می شود.

 

مواد لازم :

    گوشت با استخوان         نیم کیلو
     برنج                   ۳۰۰ گرم(یک ونیم لیوان )
    عدس                    سه چهارم لیوان
    پیاز درشت               دوعدد
    تمر هندی                ۳۰۰ گرم (البته میزان ان دلخواه هست وبا توجه به تفاوت ترشی تمر ها می شه مقدار آنرا را تغییر داد )
    نعنا خشک                دو قاشق غذا خوری
    نمک                    به میزان لازم
    روغن                   به میزان لازم

طرز تهیه :

 
ابتدا گوشت را با مقداری آب ویک عدد پیاز می گذاریم خوب بپزه .می تونیم اگه دوست داشتیم کمی زردچوبه هم به ان اضافه کنیم .سپس گوشت هارا از قابلمه خارج می کنیم.استخوانهای گوشت را جدا می کنیم .وگوشت را ریش ریش می کنیم .وبعد برنج را به اب گوشت اضافه می کنیم .و در قابلمه را می گذاریم تا برنج خوب پخته بشه .ومغز پخت بشه .در این مرحله اصلا نباید محتویات دیگ را به هم بزنیم چون ته می گیره .حالا عدس وگوشت  را اضافه می کنیم ومجددا صبر می کنیم تا عدس هم کاملا پخته بشه . در این فاصله حدود دو لیوان آب جوش را با


منبع مطلب

این مطالب را نیز ببینید!

طبخ پتاژ هویج و سیب زمینی

هویج ۵۰۰ گرم  .  دارچین ۲ قاشق چایخوری  .  سیب‌زمینی ۲۵۰ گرم  .  پیاز ۲ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *