صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طبخ کتلت ماهی

طبخ کتلت ماهی

ماهی ۳۰۰ گرم  .  پنیر پیتزا رنده شده ۵ قاشق غذاخوری  .  سیب زمینی ۲ عدد

تخم مرغ ۲ عدد  .  جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : ماهی را سرخ یا کباب کنید ، همچنین میتوانید ماهی را بهمراه ۱ لیوان آب ، ۲ عدد سیر خرد شده ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و در قابلمه راببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانیکه آب غذا تمام شود.

 

پوست و استخوان های ماهی را جدا کنید و بهمراه سیب زمینی های پخته داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس داخل کاسه ای بریزید و پنیر پیتزای رنده شده ، جعفری خرد شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل روغن داغ قرار دهید ، با فشار پشت قاشق کمی کتلت را پهن کنید ، اجازه دهید یک طرف کتلت طلایی شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.

 

کتلت های ماهی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواهتان سرو کنید.


منبع مطلب

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه آش خوش عطر تمــر

تمر هندی از آن دسته میوه های ترش و سرد بوده که از این خاصیت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *