صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طبخ کباب ماهی در سس گوجه فرنگی

طبخ کباب ماهی در سس گوجه فرنگی

ماهی متوسط ۲ عدد  .  روغن ۳ قاشق غذاخوری  .  سیر ۴ حبه

سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری  .  برگ بو ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری  .  ترخون ۱/۲ قاشق چایخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

ماهی در فر

 

طرز تهیه : ماهی را تمیز کنید ، داخل شکم ماهی را خالی کنید و ماهی را خوب بشویید.

 

داخل قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، رب گوجه فرنگی را داخل روغن کمی تفت دهید سپس ۱ لیوان آب ، سرکه ، سیر خرد شده ، برگ بو ، ترخون ، نمک و فلفل اضافه کنید ، هم بزنید تا زمانی که سس به جوش بیاید و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

 

سس را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر بریزید و پخش کنید ، ماهی ها را به نمک و فلفل آغشته کنید سپس روی سس قرار دهید و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید تا ماهی ها بپزند و سس جذب ماهی ها شود ( ممکن است زمان بیشتری برای کباب شدن ماهی لازم باشد ).

 

پس از پخت ماهی ها را از فر خارج کنید و به همراه سالاد ، نان یا برنج تزیین و سرو کنید ( پیشنهاد میشود کمی روغن داغ کنید و با ۳ قاشق آبلیمو مخلوط کنید و روی ماهی ها بدهید ).

 


منبع مطلب

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه آش خوش عطر تمــر

تمر هندی از آن دسته میوه های ترش و سرد بوده که از این خاصیت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *