صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طبخ پتاژ برنج

طبخ پتاژ برنج

کره ۵۰ گرم  .  آرد برنج ۱/۲ لیوان  .  آب ۳ لیوان  .  شیر ۱ لیوان

زرده تخم مرغ ۳ عدد  .  خامه ۵۰ گرم  .  ابلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

 

پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

 

زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

 

نکته ها : بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

 


منبع مطلب

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه آش خوش عطر تمــر

تمر هندی از آن دسته میوه های ترش و سرد بوده که از این خاصیت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *